Riful 10 Tem 2021 #952 2 gol attım, ikisini de Bastoni attı, adam stoper. 5 forvetim var ama golleri stoper atıyor.
Jiraiya 10 Tem 2021 #953 Bavs dedi ki: Bugün bi ben maç yapmamışım Genişletmek için tıkla ... Bay fikstürü karman çorman yapmış ya ilk devreyle ikinci devre aynı sırayla gitmiyor. Ama benim bayların yerini beğendim.
Bavs dedi ki: Bugün bi ben maç yapmamışım Genişletmek için tıkla ... Bay fikstürü karman çorman yapmış ya ilk devreyle ikinci devre aynı sırayla gitmiyor. Ama benim bayların yerini beğendim.
amaneden 10 Tem 2021 #955 Şu konunun hiçbir yerinden bir parçası olamadım ama nedense sürekli açıyor, hiçbir şey okumadan son sayfaya geldikten sonra da konuyu kapıyorum. Kendimi başka konuya transfer edeyim, boşa çıktım.
Şu konunun hiçbir yerinden bir parçası olamadım ama nedense sürekli açıyor, hiçbir şey okumadan son sayfaya geldikten sonra da konuyu kapıyorum. Kendimi başka konuya transfer edeyim, boşa çıktım.
Jiraiya 10 Tem 2021 #956 Mihawk dedi ki: Skorları atan olur mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Ben atıyorum her gün bu da puan durumu.
Mihawk dedi ki: Skorları atan olur mu acaba? Genişletmek için tıkla ... Ben atıyorum her gün bu da puan durumu.
Amaterasu 10 Tem 2021 #957 Beraberliğim yok Rize'ye karşı oynuyosanız sizi 2 ihtimal bekliyor yüzde yetmiş galibiyet yüzde otuz mağlubiyet.
Beraberliğim yok Rize'ye karşı oynuyosanız sizi 2 ihtimal bekliyor yüzde yetmiş galibiyet yüzde otuz mağlubiyet.
Riful 11 Tem 2021 #960 Maçlar 80 dakika olsa şu an liderdim ama 80'den sonra yediğim goller nedeniyle 15. sıradayım.