Çok daha farklı bir şey yaptım ya öyle ya böyleHadi gazan mübarek olsun asIanım göreyim seni, otobüsünü çek defansif pasIı ve çok agresif oyna, 50 10 50 çizgiler ?
?
Çok daha farklı bir şey yaptım ya öyle ya böyleHadi gazan mübarek olsun asIanım göreyim seni, otobüsünü çek defansif pasIı ve çok agresif oyna, 50 10 50 çizgiler ?
?
Sen dediğimi yap arkana yasIan, ustane güven ?Çok daha farklı bir şey yaptım ya öyle ya böyle
Reis emin misin şimdi yaptığım taktik ile birkaç şahsı yenmiştim yenilirsem mağlubiyeti sana yazarımSen dediğimi yap arkana yasIan, ustane güven ?![]()
Benim kadro tamam, ne alırım ne de satarım bu saatten sonra. O yüzden kapattım transferi.Cidden satılmıyor. @Riful oyuncu satımını mı kapattın yoksa antreman maçlarında herkes sana 4 atıyor diye. :s
Taktiğinden eminsn sen bilirsin,Reis emin misin şimdi yaptığım taktik ile birkaç şahsı yenmiştim yenilirsem mağlubiyeti sana yazarım
Sen dediğimi yap arkana yasIan, ustane güven ?![]()
Reis emin misin şimdi yaptığım taktik ile birkaç şahsı yenmiştim yenilirsem mağlubiyeti sana yazarım
Ha şunların hareketlere, ha şunların şekillere.Taktiğinden eminsn sen bilirsin,
Güven banaTaktiğinden eminsn sen bilirsin,