Yahu bir sal beni la, ? hem en iyi defansımı hem de en zor bulunan mevkiden adam istiyorsun nasıl satayım. Satmam satamam. Ayrıca yaptığın teklifinde komik.@Will of D. Sol bekin için kaç para istiyorsun ? En azından teklif verirsen mutlu olurum sayın kudretli başkanım.
Kötü gitse bile oynarım oynamaya çalışırım durum kötü diye bırakacak değilim ama yenilgi ve beraberlikte çok puan gidiyor moralim bozuluyorSon sezonda bir kişi bile istifa etmedi, sanırım bu bir ilkti bu forumda. Bozma bu güzel seriyi.
Yat yavrum yat sende yat. Bana gelince akıllanın zaten. Hemen kurmuş 4-5-1 taktiğini...Benim oyuncular perişan olmuş leş gibi bir kadroyla oynuyorum mağlubiyet kaçınılmaz beraberliğe oynamaya çalışacağım yapacak bir şey yok
Napiyim orta sahayı sana mı salayım bu taktikten daha uygun taktiğim yokYat yavrum yat sende yat. Bana gelince akıllanın zaten. Hemen kurmuş 4-5-1 taktiğini...![]()
Neyse geliyorum...Napiyim orta sahayı sana mı salayım bu taktikten daha uygun taktiğim yok
Hadi gazan mübarek olsun asIanım göreyim seniBenim oyuncular perişan olmuş leş gibi bir kadroyla oynuyorum mağlubiyet kaçınılmaz beraberliğe oynamaya çalışacağım yapacak bir şey yok
Cidden satılmıyor. @Riful oyuncu satımını mı kapattın yoksa antreman maçlarında herkes sana 4 atıyor diye. :sOyuncu satılmıyor . Vallahi billahi tillahi