Silinmiş Üye
İstifa et bence, birisine verirsen oyuncuları kendi takımına aktarır. Tüm denge bozulur.Hazırlık maçında Antalyaspor'u yendiğimde, hesabımı birisine devredeceğim![]()
İstifa et bence, birisine verirsen oyuncuları kendi takımına aktarır. Tüm denge bozulur.Hazırlık maçında Antalyaspor'u yendiğimde, hesabımı birisine devredeceğim![]()
oynamak isteyen ama bu turnuvaya yetişemeyen birine veririm vereceksem zaten de bu paylaşımı, hazırlık maçlarında Antalyaspor'u hiç yenemediğim için yaptım. Bu gidişle sezon sonunu getiririmİstifa et bence, birisine verirsen oyuncuları kendi takımına aktarır. Tüm denge bozulur.
Onun yerine bir oyuncumu sana full fiyattan satayım. Sonra sen o oyuncumu yine full fiyattan satıp sıfır zarar etmiş olursun. Ben de o oyuncunun parası ile 3-4 oyuncu almaya çalışır kadromdaki oyuncu sayısını arttırırım. Sen sıfır zarar ederken ben kar etmiş olurum.0 Faiz, olunca verirsin.
Bana satmak yerine direkt satsana.Onun yerine bir oyuncumu sana full fiyattan satayım. Sonra sen o oyuncumu yine full fiyattan satıp sıfır zarar etmiş olursun. Ben de o oyuncunun parası ile 3-4 oyuncu almaya çalışır kadromdaki oyuncu sayısını arttırırım. Sen sıfır zarar ederken ben kar etmiş olurum.
Şundan diyorum, borç verirsen muhtemelen ikinci yarıya kadar geri ödeyemem zarar edersin skjdksdj diğer türlü en azından zarar etmezsin. :s
Faiz bizi bozar reis ayrıca senden çok insafsız bir tefeci olurmuşBorç verebilirim ve bu sayede hedefine daha kolay ulaşabilirsin.
Kampanya şöyle :
-5,000,000 Borç %10 Faizle
-15,000,000 Borç %10 Faizle
-30,000,000 Borç %15 Faizle
-50,000,000 Borç %25 Faizle
@Sir Crocodile 'a 3 tane atarsan faiz almıyorum.![]()
Oo güzel şike, alırım 1-2 dal sorun olur mu ?Şaka bir yana sırf bu maç için oyuna girdim sayılır kötü de gidince hiç devam etme zevkim kalmadı eğer yarın arkadaşı yenersem hedefime tutunmak için çabalarım ama yenemesem moralim daha da bozulur ve daha fazla menajer puanı eksisi almadan istifa edeceğim oyuncularımı size verebilirim
Adam sayın azaldıkça satış hızın düşüyor.Bana satmak yerine direkt satsana.
Bakalım konuşuruzOo güzel şike, alırım 1-2 dal sorun olur mu ?
Son sezonda bir kişi bile istifa etmedi, sanırım bu bir ilkti bu forumda. Bozma bu güzel seriyi.Şaka bir yana sırf bu maç için oyuna girdim sayılır kötü de gidince hiç devam etme zevkim kalmadı eğer yarın arkadaşı yenersem hedefime tutunmak için çabalarım ama yenemesem moralim daha da bozulur ve daha fazla menajer puanı eksisi almadan istifa edeceğim oyuncularımı size verebilirim