Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam ilk defa oynuyor ve puan sıralamasında senden üstte. Hem oyunun prosu olduğun halde feneri aldın hem buna rağmen adamdan geridesin hem de her şeye ağlıyorsun. Ne yapsın zayıf takımlar sana atak oynayıp senden beş mi yesin :s Direkt seni birinci yapalım o zaman lig hiç oynanmasın bu kadar ağlayacaksan :s

Bir de bunu deyince geçen sene ingiltere liginde şu takımı aldım diye ağlıyorsun. İngiltere ligindeki en zayıf takımın bile bütçesi türkiye liginden iyidir zaten onu söylemiyorsun ama. :s
Lan olum normal botlarmı oynuyoruz ingilterede? Sende ki akıl bari buna bassın biraz. :D

Orada 20. haftaya kadar falan ben kadro değerinde 10. sırada falan gittim. Sonrasında oyuncular satıldı da 7-8 falan derken 5. falan olduk kadro değerinde. Ona rağmen 2. falan bitirdim ligi, onu geç ben sadece herkes defans yapıyor diyorum. Ben orada Burnley ile kadro değerinde 10. olduğum zamanlar bile 4-3-3 oynayıp yeniyordum hemen hemen herkesi... ;)

Yani senin gibiler 5 falan yer 4-3-3 oynayıp.;)

Neyse sen bunu ağlamak olarak algıla, bundan sonra onlara gerekli cevabı vereceğim merak etme. Bugün son kez ofansif taktik deniyorum. Bu da olmazsa herkese gerektiği gibi oynayacam merak etme. O zaman kim ağlıyor göreceğiz. ;)

Bugün bana 4 hazırlık maçı atılmış. Ben de rövanş attım. Toplam 8 maçta 7 mağlubiyet ve 1 galibiyet sonucu ortaya çıktı. 16 gol yedim ve 3 gol attım. 8 maçta toplam 19 gol oldu. Maç başı 2.375 gol olurken bu gollerin 2'sini rakip atarken 0.375'ini ben attım. Bu şartlar altında taktiğimi değiştirmem gerek ancak ben değiştirmeyeceğim çünkü top yuvarlak. Bu akşam kazanarak şeytanın bacağını kıracağım ve şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam edeceğim.

Lan olum normal botlarmı oynuyoruz ingilterede? Sende ki akıl bari buna bassın biraz. :D

Orada 20. haftaya kadar falan ben kadro değerinde 10. sırada falan gittim. Sonrasında oyuncular satıldı da 7-8 falan derken 5. falan olduk kadro değerinde. Ona rağmen 2. falan bitirdim ligi, onu geç ben sadece herkes defans yapıyor diyorum. Ben orada Burnley ile kadro değerinde 10. olduğum zamanlar bile 4-3-3 oynayıp yeniyordum hemen hemen herkesi... ;)

Yani senin gibiler 5 falan yer 4-3-3 oynayıp.;)

Neyse sen bunu ağlamak olarak algıla, bundan sonra onlara gerekli cevabı vereceğim merak etme. Bugün son kez ofansif taktik deniyorum. Bu da olmazsa herkese gerektiği gibi oynayacam merak etme. O zaman kim ağlıyor göreceğiz. ;)
Kulübümü berbat yönettiğim için 16 oyuncum kaldı. 16 oyuncum kaldığı için satış yapmam günler sürüyor satış yapamıyorum. Satış yapamadığım için param da kalmadı. Para kalmayınca da oyuncu sayısını arttıramıyorum kısır döngüye girdim. Kulübe girmeye korkuyorum başkan beni görünce sövmeye başlıyor.

Sonra konuya giriyorum, Fenerbahçe teknik direktörü bir takıma üç atamadığı için, kendisine karşı defans yapıldığı için ağlıyor. Sonra neden tüm türkiye fenerden nefret ediyor skjdksjdskjd

Kulübümü berbat yönettiğim için 16 oyuncum kaldı. 16 oyuncum kaldığı için satış yapmam günler sürüyor satış yapamıyorum. Satış yapamadığım için param da kalmadı. Para kalmayınca da oyuncu sayısını arttıramıyorum kısır döngüye girdim. Kulübe girmeye korkuyorum başkan beni görünce sövmeye başlıyor.

Sonra konuya giriyorum, Fenerbahçe teknik direktörü bir takıma üç atamadığı için, kendisine karşı defans yapıldığı için ağlıyor. Sonra neden tüm türkiye fenerden nefret ediyor skjdksjdskjd
Bunlar kadro değerini 500mlere çıkardı ya rahat rahat atıp tutuyor, bırak şu çakalı yav. Biz 10. sıralarda geziyoruz bunlar belinde silahı olup delikanlılık yapan mahalle abisi gibi?

Sana çok pis dalarım çocuk! :artiz:

Burada bile belli bana gelen defans yapıyor işte. ''Bu ülkede futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyunudur'' diye boşa demiyorlar. Burada da öyle ''Bu forumda futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyundur'':artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık