@Borsalino gif atmadın?
O bile görse acır, inkar edemem. 3-2-5 dizilişi için doğru taktiğini bulamadım henüz. Bu oyuna böyle bir taktik ekledilerse bir şekilde kullanabilmem gerek. İşte doğru taktiği bulunca 3-2-5 ile 20-25 maç kadar üst üste kazanarak şampiyon olurum. Ama zaman gerek.Küçük Emrah acıyor sana artık...![]()
Full atak iyi olur benceO bile görse acır, inkar edemem. 3-2-5 dizilişi için doğru taktiğini bulamadım henüz. Bu oyuna böyle bir taktik ekledilerse bir şekilde kullanabilmem gerek. İşte doğru taktiği bulunca 3-2-5 ile 20-25 maç kadar üst üste kazanarak şampiyon olurum. Ama zaman gerek.
Tuhaf ama maçlarım kısır geçiyor. 8 maçımda 15 gol olmuş. Full atak oynadığım tek maç 1-0 hüsran ile bitmişti. Ofansif taktikler yapmama rağmen maçlarımda gol olmuyor. Sanırım 3-2-5 gizli defansif bir taktik. Ya da rakibi kitliyor ve gol sayısı düşüyor. Bir bit yeniği var bu işte.Full atak iyi olur bence. 5 forvet var.
Videolara baktın mı bir şeyler diyor mu ?Tuhaf ama maçlarım kısır geçiyor. 8 maçımda 15 gol olmuş. Full atak oynadığım tek maç 1-0 hüsran ile bitmişti. Ofansif taktikler yapmama rağmen maçlarımda gol olmuyor. Sanırım 3-2-5 gizli defansif bir taktik. Ya da rakibi kitliyor ve gol sayısı düşüyor. Bir bit yeniği var bu işte.
74 ortalaması olan bi takımla oynayıp yenildim nesine gif atacam.@Borsalino gif atmadın?
Gecen ligteki taktiği uyguluyoruz ilk 10 maçtan sonra acılıcaz serilere başlıyoruzO bile görse acır, inkar edemem. 3-2-5 dizilişi için doğru taktiğini bulamadım henüz. Bu oyuna böyle bir taktik ekledilerse bir şekilde kullanabilmem gerek. İşte doğru taktiği bulunca 3-2-5 ile 20-25 maç kadar üst üste kazanarak şampiyon olurum. Ama zaman gerek.
Bu taktiğin doğru düzgün videosu bile yok. Belki de kullanan yok benden başka.Videolara baktın mı bir şeyler diyor mu ?
Avans vermesek ligin tadı kalmazdı.Gecen ligteki taktiği uyguluyoruz ilk 10 maçtan sonra acılıcaz serilere başlıyoruz