Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi bari 3 maç lose ardından puan almaya başladık. Takım bir şeye benzemeye başladı. Cavani satılsın iyice aykut kocaman takımı olucam.

Olum bu 5'li defans hastalığı nerden çıktı yav? Geçen sezon atak oynayan lig defans yapar oldu. Atak yapmaktan ciğerim soluyor 2 gelip gol atıyorlar.

Bundan sonra çok farklı taktiklerle oynayacam, sinir oldum herkese... :artiz:
Gel benim gibi 5 forvet oynat. Dikine futbolu öğretelim bu küçük Kocamanlara. Gol atabilsem tek başıma ben öğreteceğim ama henüz 3-2-5 dizilişi için doğru taktiği bulamadım. 5 forvet boşuna dolaşıyor sahada şimdilik.

Gel benim gibi 5 forvet oynat. Dikine futbolu öğretelim bu küçük Kocamanlara. Gol atabilsem tek başıma ben öğreteceğim ama henüz 3-2-5 dizilişi için doğru taktiği bulamadım. 5 forvet boşuna dolaşıyor sahada şimdilik.
Biraz ince taktikleri düzenledim. 1 maç daha çıkıp bu taktik üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Yani çok defansif, kontra atak oynuyor takımlar. Bundan sonra bakıp onlara özel taktik çıkıcam, oynayın bakalım defansif... :D

Ankaragücü ile oynamıyor muydum ben ya :( Senle kupayla beraber arka arkaya oynicaktık sanki
Benim sıradaki maçım seninle, yarın bay geçiyormuşum çünkü. Ama senin sıradaki maçın benimle değil. En sevdiğin arkadaşının en yakın arkadaşı olmaman gibi bir durum olmuş. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık