Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kafayı yiyeceğim.Ne forvet sorgulaması lan ? Lukaku ve Lewa var 106 ve 92'lik neyine yetmiyor bu herifler ? Napayim daha bu forvetler için siz söyleyin ya. Bir de sırıtıyor yaw.
Benim yorumcu da sürekli süpersin, müthişsin ama talihsizdik takma kafana, aynen devam şeklinde konuşuyor ama sonuç 5 maçta 3 yenilgi.

Ne alaka ya hayvan gibi güçlü dostluk maçlarında herkesi yenen takımım galibiyet alamıyor pozisyona giremiyor mantık hatası var oyunda gerçi de bruynenin ankaragücünde olması başlı başına mantıksızlık da neyse :(

Silinmiş Üye

Benim yorumcu da sürekli süpersin, müthişsin ama talihsizdik takma kafana, aynen devam şeklinde konuşuyor ama sonuç 5 maçta 3 yenilgi.
Bana da ilk kez böyle söyledi sonrasında zaten 2 katı kötüsünü söyledi. Takımın tüm fonunu forvete yatırmışım hala bıdı bıdı.

Ne alaka ya hayvan gibi güçlü dostluk maçlarında herkesi yenen takımım galibiyet alamıyor pozisyona giremiyor mantık hatası var oyunda gerçi de bruynenin ankaragücünde olması başlı başına mantıksızlık da neyse :(
Kadron bayağı güçlüydü tırstım başta ama beraberliği kopardık. Bala berabere kalmışsınız biraz da bizim yorumcu öyle diyor, şanssızlığa galibiyet gitti diyor.

Kadron bayağı güçlüydü tırstım başta ama beraberliği kopardık. Bala berabere kalmışsınız biraz da bizim yorumcu öyle diyor, şanssızlığa galibiyet gitti diyor.
Evet ben de buna şaşırıyorum kıl payıyla berabere kaldık bu kadroyla takım nasıl bu halde anlam veremiyorum ama tebrikler maçı izlerken tırnaklarımı yedim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık