Mbappe için 52'de ısrarcı mısın? Oyuncu+para şeklinde olur mu?Mbappe ve van dijk'ı satıyorum

Mbappe için 52'de ısrarcı mısın? Oyuncu+para şeklinde olur mu?Mbappe ve van dijk'ı satıyorum
Israrcıyım onu ve van dijk'ı satıp 4-5 takviye yapacam para lazımMbappe için 52'de ısrarcı mısın? Oyuncu+para şeklinde olur mu?![]()
Kaşif den alırsın başkası kapmaza daha ucuza gelir belkiMbappe için 52'de ısrarcı mısın? Oyuncu+para şeklinde olur mu?![]()
Croco boy bize bırakır mı ki?Kaşif den alırsın başkası kapmaza daha ucuza gelir belki![]()
Sorma 200m'ye cıkarmış nerdeyse kadro değerini biz sürünelim.Croco boy bize bırakır mı ki?35'e kadar çıkacaktım aklında bulunsun.
Cidden öyle yapmak gerekiyormuş. Orta sahayı düzeltince param bitti hiçbir şey yapamadım. Yarın Bavs'dan 5 yiyeceğiz artık ama al sat yapa yapa düzelteceğim takımı umarım30 coin 42m verdim mbappe ve van dijk'a ama satıyorum mecbur yoksa 15 haftadan önce düzgün bi kadro kuramam
Valla satıldığı an alırım.Croco boy bize bırakır mı ki?35'e kadar çıkacaktım aklında bulunsun.
Zalım herif oyuna girer girmez Mbappe için kaşif göndermiştim hangi ara aldın sen onuMbappe ve van dijk'ı satıyorum
Senden önce göndermişim kaşifi demekki.Zalım herif oyuna girer girmez Mbappe için kaşif göndermiştim hangi ara aldın sen onu