Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig başlıyor bu lige göre kötü sayılmayan bir transfer sezonu geçirdim diyebilirim hala yeterli olduğunu düşünmesem de kendime güveniyorum rakiplerime başarı dilemiyorum dostluk falan da kazanmasın ben kazanayım hep :D

Özellikle Barella'yı bulsun diye kaşif yolladım ki Barella'yı transfer listesinde gördüm :(
Ben de ağlayarak transfer listesine koydum. para yok, kadroda satacak adam da kalmadı. o yüzden en pahalı 2 oyuncumu en yüksek fiyattan koyup yerlerine 5-6 kişi alacağım. ama sabahtan beri kimse almadı çok yüksek fiyata koyunca. :(

Ben de ağlayarak transfer listesine koydum. para yok, kadroda satacak adam da kalmadı. o yüzden en pahalı 2 oyuncumu en yüksek fiyattan koyup yerlerine 5-6 kişi alacağım. ama sabahtan beri kimse almadı çok yüksek fiyata koyunca. :(
30 coin 42m verdim mbappe ve van dijk'a ama satıyorum mecbur yoksa 15 haftadan önce düzgün bi kadro kuramam

Taktiklerimin deplasmanda işe yarayıp yaramayacağını görmek için yenilmez takım yaratacağım iddiasında bulundum, insanları gaza getirip benimle dostluk maçı yapmalarını sağlamaktı amacım ama doğru düzgün test edemedim taktiklerimi, yapacak bir şey yok :(

Dengeli bir takım kurdum ve takımı aldığım nokta ile getirdiğim nokta arasında devasa bir fark olsa da eksiklerim var hala ama yarınki maça kadar defans hattıma 1-2 takviye yapıp başlayacağım lige. Fikstür avantajımı da kullanıp fener maçına kadar belimi doğrultmayı planlıyorum. Bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık