Manu da oyuncularım böyle satılsaydı süper olurdu ama Göztepe de satılınca da pek bir şey vermiyor bu durumda çok daha hızlı satılması lazım ki al sat yapayım
Usta bizi kolay lokma gördün herhalde. Bize dostluk maçı atmışsın ama yenilmişsin?@Rem ilk 5-6 hazırlık maçını kazanman lazım ki oyuncuların iyi gelişsin. Bu yüzden ligin en düşük kadro değeri olan takımlarıyla oynayıp kazanmaya bak ya da henüz yöneticisi olmayan takımları seç. Henüz dostluk maçlarında yenilmemiş olsam da yenilmez değilim ama can yakar benim takım.
Hızlı satılma sebebi ucuz olması değil mi zatenManu da oyuncularım böyle satılsaydı süper olurdu ama Göztepe de satılınca da pek bir şey vermiyor bu durumda çok daha hızlı satılması lazım ki al sat yapayım
Tolunaf MafkasTolunaf Mafkas ile 1-0 keyfi. Fenerbahçeyi 1-0 ezdim @Sir Crocodile
O da ne demek
Şimdi bir maç attım dostluk adamlar %40 küsür gelişti, dün attıklarımda yüzde 5 falan gelişiyordu.O da ne demek
Onun etkinlikle alakası oluyor ama etkinlik dünde vardı sanırım o yüzden etkinlikle alakası yoktur. Dün Koyduğun oyuncular belki yaşlıdır bugün oynsttıgın oyuncular gençtir öyle denk gelmis olabilir . Ya da bazen dostluk macından macına değişebiliyor fazla takılmaŞimdi bir maç attım dostluk adamlar %40 küsür gelişti, dün attıklarımda yüzde 5 falan gelişiyordu.
Aslında doğru ama bu ligin standartlarına göre normal fiyatlarHızlı satılma sebebi ucuz olması değil mi zaten