Montana
Oğlum bu ne lan bilgisayarın saati geri kalmış, oyun ona uyup 1 gün bilmem kaç saat diyomuş. Antreman da öyle olmuş sabahtan beri boş boş beklemiş 5 6 saat kaybım var neredeyse.Yolluk koydum yanına ondan olabilir
Oğlum bu ne lan bilgisayarın saati geri kalmış, oyun ona uyup 1 gün bilmem kaç saat diyomuş. Antreman da öyle olmuş sabahtan beri boş boş beklemiş 5 6 saat kaybım var neredeyse.Yolluk koydum yanına ondan olabilir
Bilgisayarın saatine göre çalışıyorsa bilgisayarın saatini ileri alsana bakalım hızlanacak mı oyun skjdskjdOğlum bu ne lan bilgisayarın saati geri kalmış, oyun ona uyup 1 gün bilmem kaç saat diyomuş. Antreman da öyle olmuş sabahtan beri boş boş beklemiş 5 6 saat kaybım var neredeyse.
Denedim onu, süresi bitmiş gözüküyo öyle yapınca ama tıklayınca hata veriyor.Bilgisayarın saatine göre çalışıyorsa bilgisayarın saatini ileri alsana bakalım hızlanacak mı oyun skjdskjd
Ben sabah lige girene kadar4 adam satmışsın 4. Nereye 2.?+90 lık oyuncun varsa bakabilirim...
Lan iyi ki 2 adam sattık hemen sistemle dost yaptınız beni. Geçen sezon millet kadroyu full dizdi ben 25. haftadan sonra adam gibi kadro yapabildim.
5000 tane adam sattınız geçen sezon bu kadar laf etmedik, 2 adam sattık diye laflara bak.![]()
Lan Mbappe-Fati'yi bile ben girmeden hemen kaşif ile almış adamlar sen hala ne diyon?Ben sabah lige girene kadar4 adam satmışsın 4. Nereye 2.?
Peynir ekmek gibi mübarek
#SeniŞPyaptırmayacağız![]()
Bundesliga yok oyunda, kurmaca Alman Ligi var. Oyuncu getirmek için bi araştırma yap belki geliyordur ama takılma bence Almanya'ya hiç.Almanya liginden neden oyuncu getiremiyoruz ya?
Peki kaşiften falan getirmeye çalışınca geliyor mu? Bütün seçenekleri işaretlesem ligi boş bıraksam düşer miBundesliga yok oyunda, kurmaca Alman Ligi var. Oyuncu getirmek için bi araştırma yap belki geliyordur ama takılma bence Almanya'ya hiç.