Caps onun yerine geçmiyor mu?Hic sorma.Simdilik caktirmadan kullanalim, zaman gectikce belki yerini baska bir sey alir diye umut edelim.
![]()
Caps onun yerine geçmiyor mu?Hic sorma.Simdilik caktirmadan kullanalim, zaman gectikce belki yerini baska bir sey alir diye umut edelim.
![]()
Abi birisi seni bir koltuğa bağlayıp, 2 saat boyunca bunları izletse ne yapardın?Tripofobi. Ne illet birşeydir, her gördüğümde veya işittiğimde irkiliyorum. Linki verirken de sadece başlığa baktım, içeriğe bakamadım bile.
https://onedio.com/haber/sahip-oldugunuz-takdirde-size-hayati-zindan-edebilecek-illet-bir-fobi-tripofobi-902746
Cidden berbat bir şey rastgele anlarda kendini hatırlatıyorTripofobi. Ne illet birşeydir, her gördüğümde veya işittiğimde irkiliyorum. Linki verirken de sadece başlığa baktım, içeriğe bakamadım bile.
https://onedio.com/haber/sahip-oldugunuz-takdirde-size-hayati-zindan-edebilecek-illet-bir-fobi-tripofobi-902746
Stresten der gonderirler. Zaten simdi yagli egzama var onu da bahane edip kesin bir antidepressant yazar gonderir.Mutlaka doktora görün. Yaşanmaz bu şekilde.
Sogugu yiyince keske surmeseydim yaa diyorsun.Aslında kışın da sürülür ama havanın durumuna da bağlı birazAynen olabilir bak. Bende de spor sıkıntısı var maalesef. Hala ne gidebildim ne de evde yapabildim. Olduğum yerde sayıyorum sürekli
![]()
İki saate kalmaz şoktan bayılırım sanırım. Gerçi ters etik tedavi de edebilir şimdi bilemedim.Abi birisi seni bir koltuğa bağlayıp, 2 saat boyunca bunları izletse ne yapardın?![]()
Diğer fobiler gibi de değil, her yerde karşılaşabiliyorsun. işin kötüsü de bu, kaçamıyorsun.Cidden berbat bir şey rastgele anlarda kendini hatırlatıyor![]()
14. katta değil miydin sen?Azıcık yüksek olan bir yer bile olsa oradan aşağıya baktığımda başım 360 derece dönmeye başladığı için yükseklik![]()
Evet orası da öyle tabiiStresten der gonderirler. Zaten simdi yagli egzama var onu da bahane edip kesin bir antidepressant yazar gonderir.
Sogugu yiyince keske surmeseydim yaa diyorsun.Valla bir sey diyeyim konu spor olunca benim de senin gibi oluyor. Aslinda hareketli olmayi seviyorum da nedense olay salon sporu olunca geri cekiliyorum. Su sureye kadar kilom yoktu ama sanki yavastan kilo almaya basliyor gibiyim. Bence bunu bahane edip gitmek lazim.
![]()
Evet o yüzden balkona veya cama yaklaşamıyorum fazla shjsjsjs14. katta değil miydin sen?![]()
Korona olmasa da ben yine bir seyleri bahane ederdim.Evet orası da öyle tabiiKorona sağ olsun spor şevkimizi kırdı hep. Tam gitmeye karar kıldım şu illet çıktı başımıza. Gidemememiz de onun da etkisi var yani. Bende de göbek sıkıntısı var maalesef. Yakamadık hala
Haklısın. Bir yerden başlamak gerekiyor artık.