Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Koca Ana Korsanları vs. Canavar Korsanları

Kaidou Korsanları vs Big Mom Korsanları

• Kullanılan toplam oy
    91
Benim yorumum Zoro ile ne alakası var.Orasını anlamadım. Önceki yorumlarda Katakuri'nin Kaido'dan hızlı olduğunu söylüyorlardı. Ben de her ikisi ile dövüşen birinin Kaido'yla olan dövüşünden bir kaç panel attım. Katakuri'nin Kaido'dan hızlı olmadığını söyledim. Konu nasıl Zoro'ya geldi anlamadım.
Ben de Katakuri de Luffy'e gelecek görebilirken vurdu diyorum.

Reis kanıtlama diye bir şey yoktur mangada, neyi kanıtlayayım sana 100 metre yarışa mı sokacaz karakterleri.

Kaido'nun Kata'dan hızlı olduğu bence çok net, normal hali bile daha hızlı, kral hakiyi kullanabiliyor adam daha ne kanıtı istiyorsun ?
Kral haki ve hız ne alaka yav? Ben zaten Katakuri > Kaido demedim zaten. :d Neyse orta yolu bulamayacağız gibi, burada bırakalım hız konusunu.

Geleceği görebilen bir Luffy saldırıyı alıyor.
Luffy Katakuri'den de saldırı alıyordu ama, buradan çok bir şey çıkmaz bence.

Kaido geleceği gören Base Luffy'ye saldırıları zar zor tutturuyor yahu.Kata snakeman formunun ataklarının yarısından sıyrıldı.Kaido çok daha hızlı demek komik bile değil.

Bu King H.haki+Uyanış+21'lik silah+Sağlam b.haki+Altın Karga'nın alevlerine sahip bir adam çıkarsa o zaman ne yapacaksınız korsanfan.
Sabah akşam Katakuri şöyle Katakuri böyle :/

Bu King H.haki+Uyanış+21'lik silah+Sağlam b.haki+Altın Karga'nın alevlerine sahip bir adam çıkarsa o zaman ne yapacaksınız korsanfan.
Sabah akşam Katakuri şöyle Katakuri böyle :/
Katakuri'ye denk olabilecek vasıflara sahip olmuş olacak işte anca.

H.haki+Uyanış+ Mogura ( İyi bir silah olduğu belli en iyi serilerden olmayabilir) + Sağlam B.haki+ Muhteşem K.Haki+ Özel Paramecia

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık