Dokunulmaz yapıyor demedim, G4 Luffy'nin doğru dürüst dokunamadığı Kata'ya Zoro da kolay kolay dokunamaz dedim.
Kaido daha hızlı diyorsan buyur kanıtla hocam.![]()
Geleceği görebilen bir Luffy saldırıyı alıyor.
Dokunulmaz yapıyor demedim, G4 Luffy'nin doğru dürüst dokunamadığı Kata'ya Zoro da kolay kolay dokunamaz dedim.
Kaido daha hızlı diyorsan buyur kanıtla hocam.![]()
O Luffy Katakuri'den saldırı yedi. Ya hız açısından şu şuna vuramaz. Bunlar saçma işler. Kınların hepsi Kaido'ya vurdu hepsi Kaido'dan hızlı diyecek yoktur herhalde. Zoro da Kaido'ya vurdu diye hızlı olmuyor. Katakuri'ye vurması her açıdan şu an imkansız. Kaido savunma yapmaya da kasmıyor orası da ayrı bir olay. Zoro övecez diye sağı solu şaşırdı bazı arkadaşlar.
![]()
![]()
Organ bitik hasarlı diyorduk hayati organ gitse ölür zaten Kaido gibiler hariç.Doffy dikmese gidiyordu işte.Organsız dövüşüyor diyen sizdiniz Dof için. Ahaha biz de o sıra o zaman nasıl yaşıyor diyorduk.
Çünkü Thunder Bagua.Yıldırım gibi hızlı o saldırı.O yüzden adı Thunder Bagua.
![]()
![]()
Çevirme kıvırma arkadaş uzmanlaştınız bu işte Emre.Organ bitik hasarlı diyorduk hayati organ gitse ölür zaten Kaido gibiler hariç.
Çünkü Thunder Bagua.Yıldırım gibi hızlı o saldırı.O yüzden adı Thunder Bagua.
Oden'in bıraktığı yarayla birleşik olduğu için tam belli olmuyo.
Kaido'nun yarayı gören var mı? Oda unuttu herhalde? Bir yerden yazın ulaştırın.![]()
Sen ve bir tane ödemiş patatesi mi ne var; mihawk'ın sileşi ve Dns gibi oldunuz, cidden tebrik etmek gerek.
Kaido'nun yarayı gören var mı? Oda unuttu herhalde? Bir yerden yazın ulaştırın.![]()
Oden'in yarası ile bitişik olduğu için Zoro fanları istediği gibi sınır belirliyor. Uzak bir gelecekte Oden'in yarasının yarısına kadar Zoro'nun olduğu iddia edilecek.Oden'in bıraktığı yarayla birleşik olduğu için tam belli olmuyo.
Çok net görünüyor, sen kör olmuşsun xD
Kaido'nun mu Katakuriye vurması imkansız tam olarak anlamadım. Geri kalana katılıyorum.O Luffy Katakuri'den saldırı yedi. Ya hız açısından şu şuna vuramaz. Bunlar saçma işler. Kınların hepsi Kaido'ya vurdu hepsi Kaido'dan hızlı diyecek yoktur herhalde. Zoro da Kaido'ya vurdu diye hızlı olmuyor. Katakuri'ye vurması her açıdan şu an imkansız. Kaido savunma yapmaya da kasmıyor orası da ayrı bir olay. Zoro övecez diye sağı solu şaşırdı bazı arkadaşlar.
Luffy de Big Mom ve Kaido arasından hop diye geçiyor. Ona da yürüdü geçti diyenler var.![]()
Haklısın da forumda Kaido Katakuriye vuramayacak gibi bir hava var ondan verdim bu örneği.Çünkü Thunder Bagua.Yıldırım gibi hızlı o saldırı.O yüzden adı Thunder Bagua.
yeşilin çatıya çıkmasındaki olay h.haki olduğunu resmileştirmekmiş.demek ki kingte h.haki yok.Oden'in yarası ile bitişik olduğu için Zoro fanları istediği gibi sınır belirliyor. Uzak bir gelecekte Oden'in yarasının yarısına kadar Zoro'nun olduğu iddia edilecek.![]()