Muhteşem. Mangada savaşı çok kez okumama rağmen animeyi izlerken halen aynı zevki alıyorum. Üstelik animenin ilk 2 sezona göre çok daha iyi olması keyfi artırıyor.Çok iyi değil mi yav
Generaller üzerinde duruluyor. Yine Shin ile alakalı birkaç karakter üzerinde durulacak. Kral sahneleri zaten serinin en sıkıcı kısımları.İlk sezonu bitirdim Wang Qi bir Wb havası verdi bana.
Ana karekter yine dandik standart.
Wang Qi gibi ön plana çıkan karekterler bolca var mı acaba yoksa tek karekter üzerinden mi dönüyor seri ileride ikisine de verilebilir şu anda.
Kral'da ne kadar boş çıktı ileride bir işlevi oluyor mu bunun saraya kapandı arada 1-2 cümle kuruyor o kadar.
Animesini bilerek izlemiyorum keyfe bak ?? Mangasindan aldigim keyif bozulur diye animesini izlemiyorum o kadar iyi yani mangası .İlk sezonu bitirdim Wang Qi bir Wb havası verdi bana.
Ana karekter yine dandik standart.
Wang Qi gibi ön plana çıkan karekterler bolca var mı acaba yoksa tek karekter üzerinden mi dönüyor seri ileride ikisine de verilebilir şu anda.
Kral'da ne kadar boş çıktı ileride bir işlevi oluyor mu bunun saraya kapandı arada 1-2 cümle kuruyor o kadar.
Henüz yok ama seri o kısma doğru ilerliyor. Bundan sonra full kan ter savaş vahşet ihanet ölüm kafa kesme ne desen olacak.?180lerde falan bırakmıştım. Acaba yıkılan hanedan var mı merak ediyorum. Spoiler alabilirim