Mizahıda çok sağlam yaAcilen ikinci sezonu lazım. Çok hoş yerde bitti ya.
Olayın Meiji döneminde geçmesi ayrı güzel. 19. yüzyıl sonu steampunk döneme bayılıyorum.

Mizahıda çok sağlam yaAcilen ikinci sezonu lazım. Çok hoş yerde bitti ya.
Olayın Meiji döneminde geçmesi ayrı güzel. 19. yüzyıl sonu steampunk döneme bayılıyorum.
Sildim mesajı anime konusuymuşBu da Naruto klişesi aslında.
Ben animede 10.bölümde olduğum için neyin nerede geçtiğini bilmiyorum henüz.Sildim mesajı anime konusuymuş![]()
Klişe ama çok hoş işliyor mangaka öyle söyliyim.Ben animede 10.bölümde olduğum için neyin nerede geçtiğini bilmiyorum henüz.
Başlarda da klişeler var zaten. O yüzden çok yavaş ilerliyorum.Klişe ama çok hoş işliyor mangaka öyle söyliyim.
Sonrasında mangaya başlıcan zatenBaşlarda da klişeler var zaten. O yüzden çok yavaş ilerliyorum.
Mizahı da çok klişe ama salakçasına eğlenceli.Mizahıda çok sağlam ya![]()
Ben animeyi bitirene kadar mangası biraz daha ilerler. Yavaş gitmenin faydası.Sonrasında mangaya başlıcan zaten
2. Sezon movie ile gelecek yıla çıkacak galiba.
Sonsuz Tren Arc'ı mangada 12-13 bölüm falan . Film ile aradan çıkartmaları güzel oldu benceAcilen ikinci sezonu lazım. Çok hoş yerde bitti ya.
Ben 10. ve 11. bölüm de Zenitsu yüzünden bırakmanın eşiğine gelmiştim . Lanet falan etmiştim . Ama sonra aşırı sardı . İnanBaşlarda da klişeler var zaten. O yüzden çok yavaş ilerliyorum.