Ben de şu an 11 bölümdeyim. Bakalım.Ben 10. ve 11. bölüm de Zenitsu yüzünden bırakmanın eşiğine gelmiştim . Lanet falan etmiştim . Ama sonra aşırı sardı . İnan![]()

Ben de şu an 11 bölümdeyim. Bakalım.Ben 10. ve 11. bölüm de Zenitsu yüzünden bırakmanın eşiğine gelmiştim . Lanet falan etmiştim . Ama sonra aşırı sardı . İnan![]()
Neden 19. Bölüme sinirlisinFıstık gibi ilerliyordu ne gerek vardı 19.bölüme bütün zevkini kaçırdı soğudum bir anda.
Serinin yazarı alevler içinde yan emi ne güzel su üzerine güzel güzel gidiyordu.
Zaten o kadar sarmıyordu bölümleri indirmiştim sildim geçtim.Neden 19. Bölüme sinirlisin![]()
Final bölümünü izleseydin bari.Zaten o kadar sarmıyordu bölümleri indirmiştim sildim geçtim.
Aşırı kalitesiz geldi sadece şu ana kadar en önemli yer hikaye olarak klişenin dibi ,aldığı güç artışı gereksiz ve saçma.
Karektere düşün düşün yazana kadar kendi düşünüp güzel bir şey ortaya çıkarabilirdi.
Ne gereği var ki mangası devam ediyor seri için önemli bir yer değil ki.Final bölümünü izleseydin bari.
Güç kazanmasına rağmen rakibini yenemiyor ama . O konuda hakkını vermek gerekZaten o kadar sarmıyordu bölümleri indirmiştim sildim geçtim.
Aşırı kalitesiz geldi sadece şu ana kadar en önemli yer hikaye olarak klişenin dibi ,aldığı güç artışı gereksiz ve saçma.
Karektere düşün düşün yazana kadar kendi düşünüp güzel bir şey ortaya çıkarabilirdi.
Bu çizimleri yapan arkadaşlar keşke OP'a da bir el atsaKonusu basit olabilir ama işlenişi beğendim ben. Anime kalitesini geçtim zaten. O ilk bölümdeki aile sevgisi ve çaresizliği çok iyi aktarmışlar. Ben etkilendim açıkçası..
Anime olarak Bu ya da HxH değil de Gintama türü daha iyi gider gibi. Gintama'nın animesi şimdiki OP animesinden çok daha iyi. Hem yeri gelince karanlık atmosferde oluyordu. Tabi yapan kim bilmiyorum aynı anime yapım şirketidir belki.Bu çizimleri yapan arkadaşlar keşke OP'a da bir el atsa![]()