Sıçtığım şeylerin şeceresini tutuyor olman ne kadar hoş. Ufak at da civcivler yesin. Benden çok Mihawk savunmuşmuş. Neyse.Senin sıçtığın fikir kadar benim Mihawk savunmuşluğum var forumda. Dostum bak insanda biraz utanma olur, sen zaten hemen hemen her mesajında beni adam yerine koymayın diyorsun ama kafanın çalışıyor olması lazım insansın en nihayetinde. Sen kim güç dengelerini yorumlamaktan bahsetmek kim *******? Yahu anası babası tartışırken masanın altında saklanan minik Osman gibi daha önce yazdığın fantastik teoriler şaka amaçlı dillendirilince konulardan uzaklaşan ve görmezden gelen sen değil misin? Milletin üzerine çamur attığı, senin adına yalan şeyler yazdığı bir ortamda değilsek eğer sendeki bu özgüvenin temeli ne?
Neyden utanıcam, kimden utanıcam ? Sokak ağzıyla yazdığın iftiralardan mı ? Beni hedef alarak yazılmış her mesaja cevap vermemi falan mı bekliyorsun anlamadım. Hee +30 kişiyi engellemiş ve o kişilerin mesajlarına cevap vermemiş olmam attığın iftiraları destekleyip böyle apur supur, sallamasyon mesajlar yazmanı kendince haklı çıkarıyorsa bilemem. Çok da fifi o kısım.
Burda Luffy ya da X karakter fanlığı yapıp yoldan geçerken amiral ya da X karakter aldıranlar mı, sadece douriki hesabıyla karakterlere seviye biçenler mi yoksa sen mi güç dengeleri yorumlayacaksın "*******"?