Konuda sadece Mihawk'ın seviyesi tartışılıyor artık. Halbuki konunun amacı başka. :/
Sengoku emekliden hallice bi Filo Amiraliydi :s ne kadar güçlü biriydi acaba :S (şimdi burda ama Garp Marco yumrukladı abi dersin sanırım xd neyse onun da olayını ki açıklamayayım sürpriz kalsın) ayrıca kendi söylediği gibi Ace'i kendim idam edeceğim diye saldırdı ki Ace o an logia değildi kelepçelerden ötürü yani ultra manyak bi atak haki basması gerekmiyordu ve hormonlu dopingli Luffy'nin araya gireceğini de beklemiyordu. hani bunlar önemsiz ayrıntılar ama belirteyim dedim. Luffy'i teklemek için saldırmadı yaniMf arc'a bakıpta güç seviyesi kurmanızı doğru bulmuyorum. Zira Amiralin 1 üstü olan Filo Amirali Sengoku, en baba formuyla Luffy'e tek atabilmeyi geçtim, doğru düzgün bir hasar bile veremedi, gidin okuyun o sahneleri.
Ne diyelim yani Luffy , Filo amiralini karşılayacak kadar güçlü müydü diyelim teee Px'yi tayfasıyla anca alan Luffy'e?
Luffy Sengoku'dan aldığı baba yumruktan sonra hiçbirşey olmamış gibi 10'larca rütbeli denizci tokatladı, Luffy'de çok güçlüdür kesin bu mantıkla, yonkou 3.komutan kesmez o haliyle 2.komutan falandı muhtemelen
Ya da koskoca filo amirali Sengoku çöpün teki miydi? Yonkou komutanı bile etmez miydi?
Edit : Mf'de daha bir sürü saçmalık silsilesi vardı, bu daha hiçbirşey yani.
konu dışına çıktık pardon,hadi eyvNe yaparsan yap Mihawk her zaman oradadır. Bütün konulara sızabilir, bütün konular zaman içinde kendisine evrilebilir. Yani her konu aslında biraz Mihawk’ın seviyesidirKonuda sadece Mihawk'ın seviyesi tartışılıyor artık. Halbuki konunun amacı başka. :/

İyice saçmalamışsın he, Luffy'e tek atmak için saldırmıyordu falan diyerek, böyle yorum mu yapılır la ? Ne için saldırıyordu işini bitirmek için saldırmıyor yani. En baba formuna bile geçmiş la neyden bahsediyon sen.Sengoku emekliden hallice bi Filo Amiraliydi :s ne kadar güçlü biriydi acaba :S (şimdi burda ama Garp Marco yumrukladı ani dersin sanırım xd neyse onun da olayını da açıklamayayım sürpriz kalsın) ayrıca kendi söylediği gibi Ace'i kendim idam edeceğim diye saldırdı ki Ace o an logia değildi kelepçelerden ötürü yani ultra manyak bi atak haki basması gerekmiyordu ve hormonlu dopingli Luffy'nin araya gireceğini de beklemiyordu. hani bunlar önemsiz ayrıntılar ama belirteyim dedim. Luffy'i teklemek için saldırmadı yanikonu dışına çıktık pardon,hadi eyv
saçmalıyor muyum :s sen nasıl yorumluyorsan ben de öyle yorumluyorum. ayrıca siz neden bu şekil konuşuyorsunuz arkadaşlar. biri diğerine üstü kapalı geri zekalı der, diğeri fikir sıçmadan bahseder, sen saçmalama diyorsun falan. şu kışkırtıcı tavrınız hoş değil.İyice saçmalamışsın he, Luffy'e tek atmak için saldırmıyordu falan diyerek, böyle yorum mu yapılır la ?
Mihawk'ın seviyesi de budur aslında, değil mi?Ne yaparsan yap Mihawk her zaman oradadır. Bütün konulara sızabilir, bütün konular zaman içinde kendisine evrilebilir. Yani her konu aslında biraz Mihawk’ın seviyesidir![]()

Evet mantıklı hahahaMihawk'ın seviyesi de budur aslında, değil mi?![]()

Sen kime yazıyorsun diye bir gizli sekmede açtım malum arkadaşlardan birine yazıyormuşsunsaçmalıyor muyum :s sen nasıl yorumluyorsan ben de öyle yorumluyorum. ayrıca siz neden bu şekil konuşuyorsunuz arkadaşlar. biri diğerine üstü kapalı geri zekalı der, diğeri fikir sıçmadan bahseder, sen saçmalama diyorsun falan. şu kışkırtıcı tavrınız hoş değil.
Kendileri bilir kişi olduğundan her konuda en iyisini onlar bilir fazla saçmalıyorsun yani(!) Bence seriyi bir baştan oku. xD
Hayır yani Mf arc'a bakacaksaksaçmalıyor muyum :s sen nasıl yorumluyorsan ben de öyle yorumluyorum. ayrıca siz neden bu şekil konuşuyorsunuz arkadaşlar. biri diğerine üstü kapalı geri zekalı der, diğeri fikir sıçmadan bahseder, sen saçmalama diyorsun falan. şu kışkırtıcı tavrınız hoş değil.

Sadece o değil ki, en kıdemli üyesinden en tazesine hepsi aynı şekilde giriyor.saçmalıyor muyum :s sen nasıl yorumluyorsan ben de öyle yorumluyorum. ayrıca siz neden bu şekil konuşuyorsunuz arkadaşlar. biri diğerine üstü kapalı geri zekalı der, diğeri fikir sıçmadan bahseder, sen saçmalama diyorsun falan. şu kışkırtıcı tavrınız hoş değil.