Escape
Zoro Sabondy adasında Haki kullanmamışmıydı ya 

Kullanmış mıydı? Nereden kapıldın o fikre? Ben mi kaçırdım acep??Zoro Sabondy adasında Haki kullanmamışmıydı ya![]()
kafa bulmak için yazdığın belli ama bari anlışılır bir şeyler yazsaydınAğacın ağaç nefesi vardır, kayanın kaya nefesi, çeliğin çelik nefesi vardır, lastiğin lastik nefesi... Tabi bu durumda armudun da armut nefesi olmalı...![]()
"Her şeyin nefesi" meselesi... Koca savaş alanında bir tek lastik... Zoro da bulurdu onu diyorum...kafa bulmak için yazdığın belli ama bari anlışılır bir şeyler yazsaydın
Zoro orada tam olarak haki belirtisi gösterdiZoro Sabondy adasında Haki kullanmamışmıydı ya![]()
Manga da geçmediyi bırak, o belirtiyi taa buggy'nin adamlarını salda dövmeden önce de göstermişti... Sanırım o animenin bir karekteristiği...Zoro orada tam olarak haki belirtisi gösterdiama bu olay mangada geçmedi yani ciddiye alınacak bi durum değil
![]()
Neden bu kadar kesinsin? Bilmediğimiz bir durum mu var acep? Bence değildir çünkü...shanks bildiğin kılıç ustasıdır.. bu herifin başka bi yeteneğini görmedim ben muazzam hakisi var orası ayrı meyvesi yok büyük ihtimalle kılıçı olmadan ne yapacak mega yumruk falanmı atacak![]()