öncelikle senin rumuz ne fanı olduğunu söylüyor zaten telaş yokŞimdi Zoro'nun vslerini düşünelim yaptığı her hareketten önce tekniklerin ismini söylemeyerek kılıç tokuşturuyorlar. Teknik isimlerini söyleyince ortamda ki havada bir değişme müzikte bir gerilme olup o şekillerden birini alarak santoryuu diyor adamı kesince de tekniğini bitiriyor fakat rayleigh vs kizaru kılıç tokuşturmanın ötesine gidemedi. Estetikten demem işin içine ışın kılıcı girmesi ile ilgiliydi çok hoşuma giden bir vs idi çünkü o. Ray-san'da çeliği zaten keserde buzdağını da kesebileceğini düşünüyorum. Neden bilmiyorum ama (belki de sadece fanlıktan veya zoro ile özdeştirdiğim için) Ray-san'ı kendi döneminin en iyi kılıç ustası olduğunu düşünüyorum. Shanks'i de onun eğittiğini (tabi sadece kendi düşüncemdir)
Not: İkinciye okuyunca yorumumu anti zorocu olmama rağmen zoro fanı gibi anlatmışım(umarım ılgaz veya erkan abi bir yorum yapmaz bunun üzerine)

gelelim dediğine ben kim ne kullandı ( ışın kılıcı ) kimi eğitti onla ilgilenmiyorum teorindir, olur, paylaşırsın, bizde fikrimizi söyleriz ve site içinde takılması eğlenceli bir yer olur