Yamato'nun psikolojik sorunları var. Trans falan değil.Doğru yamato da trans. Kikunun tam tersi işte.
Yamato'nun psikolojik sorunları var. Trans falan değil.Doğru yamato da trans. Kikunun tam tersi işte.
Bence de tam kiku gibi değil ama kendisine erkek diyor. Benim için önemli olan bu. Ama onun durumu oden kadın olsa kendisine kadın derdi tarzında büyük ihtimalle.Yamato'nun psikolojik sorunları var. Trans falan değil.
O yüzden diyorum. Oden kılığına bürünmeye çalışıyor, cinsiyet pek önemli değil.Bence de tam kiku gibi değil ama kendisine erkek diyor. Benim için önemli olan bu. Ama onun durumu oden kadın olsa kendisine kadın derdi tarzında büyük ihtimalle.
Yamato'nun cinsiyet disforisi yaşadığını düşünmüyorum ben yaDoğru yamato da trans. Kikunun tam tersi işte.
Bence de tam kiku gibi değil ama kendisine erkek diyor. Benim için önemli olan bu. Ama onun durumu oden kadın olsa kendisine kadın derdi tarzında büyük ihtimalle.
Kendisine ne diyorsa o geçerli benim için. İki gün sonra kadınım derse de tamamımYamato'nun cinsiyet disforisi yaşadığını düşünmüyorum ben ya
Beyan olarak sıkıntı yok, kendisine öyle hitap edilmesini istiyorsa bana da okay, translık durumu olduğunu düşünmüyorum sadeceKendisine ne diyorsa o geçerli benim için. İki gün sonra kadınım derse de tamamım
Fbsinde görürüz. Kaidoyla alakalı bir durum bile çıkabilir.Beyan olarak sıkıntı yok, kendisine öyle hitap edilmesini istiyorsa bana da okay, translık durumu olduğunu düşünmüyorum sadece
Gelin Kiku damat yamato olur ama bunu twitterda sorsaydın "queer ilişkileri heteronormatif bakış açınızla yorumlamayın!!" diye tepki alabilirdinYamato ve Kikunojo evlenirse Gelin kim Damat kim olur .d