Erkek değil çünküOda'nın başta kadın olarak tasarladığı ama sonra sırf gıcıklığına erkek yaptığını düşündüğüm karakter. Tabi genede erkek olmasını çok takan olmadı.
Erkek değil çünküOda'nın başta kadın olarak tasarladığı ama sonra sırf gıcıklığına erkek yaptığını düşündüğüm karakter. Tabi genede erkek olmasını çok takan olmadı.
Evet, "kadın görünümlü erkek" klişesinden değil yani. Net bir şekilde söylüyor "I'm a woman in heart" diye, normal trans bir kişiKikunojo trap ya da erkek değil, bildiğin düz kadın. Erkek sanıyorlar onu. Izo ile arasındaki farktan bile bu belli oluyor. Izo da kadın gibi, ama erkek olduğu bayağı belli.
Bence öyle değil. Serideki diğer translara bakarsan, hepsinin erkek olduğu bayağı belli oluyor. Ayrıca tanıtım sayfasının her yerinde kadın olduğuna atıf yapılıyor. Diğer trans karakterlerin hepsinde aslında erkek olduklarına vurgu var. Hatta Izo bile "he" diye geçiyor.Evet, "kadın görünümlü erkek" klişesinden değil yani. Net bir şekilde söylüyor "I'm a woman in heart" diye, normal trans bir kişi
Oda trap mevzusunu pek kullanmadığı için diğerlerinde ne olduğunu belli etmişti. Kiku dümdüz trap. Tuzağa yakalanan kişi de Sanji oldu. Bu sahnede erkek olduğu onaylanmadı mı zaten?Bence öyle değil. Serideki diğer translara bakarsan, hepsinin erkek olduğu bayağı belli oluyor. Ayrıca tanıtım sayfasının her yerinde kadın olduğuna atıf yapılıyor. Diğer trans karakterlerin hepsinde aslında erkek olduklarına vurgu var. Hatta Izo bile "he" diye geçiyor.
Izo falan trans değil ki.Bence öyle değil. Serideki diğer translara bakarsan, hepsinin erkek olduğu bayağı belli oluyor. Ayrıca tanıtım sayfasının her yerinde kadın olduğuna atıf yapılıyor. Diğer trans karakterlerin hepsinde aslında erkek olduklarına vurgu var. Hatta Izo bile "he" diye geçiyor.