O Takasugi fanı olur anca. Ya da Oboro falan.![]()
Neyi varmış ya Takasugi reizin, "Ore va ta da kovas dake da." deyişi yeter.takasugi de aşar onu![]()
O Takasugi fanı olur anca. Ya da Oboro falan.![]()
Neyi varmış ya Takasugi reizin, "Ore va ta da kovas dake da." deyişi yeter.takasugi de aşar onu![]()
o seriye fazla ciddi :/Neyi varmış ya Takasugi reizin, "Ore va ta da kovas dake da." deyişi yeter.
Son 200 sayıdır aksiyon yapıyor la seri zaten. Tamamen absürt komedi değil ki, battle tarafları da ciddi ciddi var. Hatta ben 50 karakterlik güç listesi bile yaptım.o seriye fazla ciddi :/
Evet de takasugi'nin yanındaki bansai, takechi, hatta yeri geldiği zaman matako bile troll olabilen karakterler :/ takasugi bildiğin zoro, göz de tutuyor :/Son 200 sayıdır aksiyon yapıyor la seri zaten. Tamamen absürt komedi değil ki, battle tarafları da ciddi ciddi var. Hatta ben 50 karakterlik güç listesi bile yaptım.Gerçi ben Friends izlerken de güç listesi yapıyordum. 1-Richard mesela.
Zoro ile alakaları yok bence. Aizen-Sasuke-Vegeta kırması bir karakter reiz. Ana karakterin hem en yakın dostu- hem en büyük düşmanı(Utsuro'ya kadar.)Evet de takasugi'nin yanındaki bansai, takechi, hatta yeri geldiği zaman matako bile troll olabilen karakterler :/ takasugi bildiğin zoro, göz de tutuyor :/
Nadir çıkıyortakasugi de aşar onu![]()
Ben 8pachi sporluyum.Neyi varmış ya Takasugi reizin, "Ore va ta da kovas dake da." deyişi yeter.
ShinpachixKagura shipleyen (evet hafiften ergenleştim) insanım aga yav. Shinpachi'yi çok severim.Nadir çıkıyor
Fanı olunacak kadar güçlü ve ciddi
Ama en güçlü değil.Kimse kendisine ana karakter sevici de diyemez
Atar yapmayı seviyor.
Kesinlikle Takasugi olur.
Ben 8pachi sporluyum.
Shinpachi üzerinden dönen mizahları severdim ben de.ShinpachixKagura shipleyen (evet hafiften ergenleştim) insanım aga yav. Shinpachi'yi çok severim.Gin-san ve Kagura-chan'ı gözlük reize ettiği zulümlerden ötürü kınıyorum hatta.
![]()
Ya Sougo kekonun teki, Hijikata-san fanı biri olarak onu da kınıyorum. Allah'ın sadist kekosu.Shinpachi üzerinden dönen mizahları severdim ben de.Kagura'yı mangaka bile Sougo ile shipliyordu. Sonunda ne oldu bilmiyorum gerçi. Son arcı ne izledim ne okudum. Ciddileşince sarmadı.
![]()