Öfff hala üsteliyorsun olum bir şey diyeceksen özelden yaz burada boş boş tartışma benle ya.La oğlum şaka yapacağın yerler var yapmıyacağın yerler var. Neden kendime benzettiğimin açıklamasını yazmışım, yazdığın şey absürt saçmaydı.
Öfff hala üsteliyorsun olum bir şey diyeceksen özelden yaz burada boş boş tartışma benle ya.La oğlum şaka yapacağın yerler var yapmıyacağın yerler var. Neden kendime benzettiğimin açıklamasını yazmışım, yazdığın şey absürt saçmaydı.
Cigara,sigara kullanmıyorum şarapçıyım ben :/ Daha vahim aslında gömdüğüm karakter şarapçı diğeri partici ne yapacağım ben bunlar ileElinde cigaran da varsa yakıyorsundur Rochecim. Daha ne istiyorsun?!
La boş yorumu yapan sendin. Kendini haklı gösterme. Ben yapma dedim sadece.Öfff hala üsteliyorsun olum bir şey diyeceksen özelden yaz burada boş boş tartışma benle ya.
Yok yav ciddi değil o kadar.Hoop beyler özele geçin @Kuzan @Sir Crocodile
Particiyi çıkaramadım reis, çok şifreli konuşuyorsun.Cigara,sigara kullanmıyorum şarapçıyım ben :/ Daha vahim aslında gömdüğüm karakter şarapçı diğeri partici ne yapacağım ben bunlar ile![]()
Ya olum tamam sen dop dolu yorumlar yapan bir adamsın. Şakadan anlamayan bir şeysin, yani bir şeyi bu kadar boş uzatıyorsun. Hakl olunacak bir şey yok ortada neyini haklı çıkmaya uğraşayım? Boş bir konuyu bu kadar uzattığın için şok ettin beni.La boş yorumu yapan sendin. Kendini haklı gösterme. Ben yapma dedim sadece.
Hoop beyler özele geçin @Kuzan @Sir Crocodile
Tamam işte sen boş yorum yapma. Başta onu dedim sen uzattın.Ya olum tamam sen dop dolu yorumlar yapan bir adamsın. Şakadan anlamayan bir şeysin, yani bir şeyi bu kadar boş uzatıyorsun. Hakl olunacak bir şey yok ortada neyini haklı çıkmaya uğraşayım? Boş bir konuyu bu kadar uzattığın için şok ettin beni.
![]()
''Aynen kardeşim aynen'' dedim bende sana.Tamam işte sen boş yorum yapma. Başta onu dedim sen uzattın.
Hasuhasuhsah. Heh işte bu yaptığın da dalga geçmekti. Neyse Smoker izliyordur ban yicez şimdi.''Aynen kardeşim aynen'' dedim bende sana.