Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kedilere Dair Her Şey

Evin yanında kedi buldum. Normalde sitede çok köpek olduğundan kedi görmek pek mümkün değil. Neyse, adını "Sütlaç" olarak düşündük ikizimle. Param olsa direkt sahiplencem de maddiyat biraz sıkıntı şu sıralar. Neyse ömrü ve ömrüm yeterse düşünüyorum sahiplenmeyi. Sizle de paylaşmak istedim. Herkese mutlu, sağlıklı günler diliyorum.

Evin yanında kedi buldum. Normalde sitede çok köpek olduğundan kedi görmek pek mümkün değil. Neyse, adını "Sütlaç" olarak düşündük ikizimle. Param olsa direkt sahiplencem de maddiyat biraz sıkıntı şu sıralar. Neyse ömrü ve ömrüm yeterse düşünüyorum sahiplenmeyi. Sizle de paylaşmak istedim. Herkese mutlu, sağlıklı günler diliyorum.

İnci için neler yaptığını sözcüklerinde gördük. Eminim, Sütlaç da çok memnun olur. Sütlaç ismini de pek severim. Bu isimle başlayan kediler tatlı şapşik oluyor. Bir tanıdığımın kedisi kıpır kıpır, enerjik. Son durum ne bilmiyorum ama hayatına girerse birbirinize çok iyi gelmenizi, kut ve mutluluk içinde olmanızı diliyorum. Siyah beyaz benekli Sütlaç ile tanıştığıma memnun oldum. Sevgiler.

4 yaşında ki kedimiz ileri derece sistit tedavisi görüyordu, veterinerde ki tıbbi müdaheleden çok korkup kalp krizi geçirmiş ama geri döndürmüşler, sonra tedavisine devam etmeye çalışsakta kaybettik. Evde doğdu büyüdü, ses'e karşı çok duyarlı, korkak ve insanlardan çekinirdi. Sanırım bu onun sonu oldu bilemiyorum. Üzerinden biraz zaman geçti, şimdi oğlum da seviyor diye yeni bir kedi sahiplenmeye çalışıyorum ama bulunduğum il merkezinde hiç sahiplendirme ilanı yok. Çevre ilçelere gitme şansım yok. Biriyle görüştüm cins kediyi üretimden kurtarmışlar kalan bir yavrusu ile sahiplendirip bir de sözleşme takip şartı istiyor. Yahu tamam haklısın geleceğinden durumundan endişe ediyorsun da ben sözleşme falan imzalayamam, bu ülkenin binbir türlü hali var diye hiç bir yere imza atmam. Ne olacak bakalım bizim işin sonu.

Dişi Smokin gördün mü kaçırma. Derdi yok tasası yok gece de gelip koynunda uyur. Hayatı güzelleştirmekte bunun üstüne yoktur.

İnci için neler yaptığını sözcüklerinde gördük. Eminim, Sütlaç da çok memnun olur. Sütlaç ismini de pek severim. Bu isimle başlayan kediler tatlı şapşik oluyor. Bir tanıdığımın kedisi kıpır kıpır, enerjik. Son durum ne bilmiyorum ama hayatına girerse birbirinize çok iyi gelmenizi, kut ve mutluluk içinde olmanızı diliyorum. Siyah beyaz benekli Sütlaç ile tanıştığıma memnun oldum. Sevgiler.
Dişi Smokin gördün mü kaçırma. Derdi yok tasası yok gece de gelip koynunda uyur. Hayatı güzelleştirmekte bunun üstüne yoktur.
Teşekkür ederim abi. Yapabilirsem maddi durumu düzelttikten sonra ilk işim sahiplenmek olacak. Bir yerlere kaybolmazsa tabi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık