Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

Jozu daha iyi vurabilir, daha sağlam da olabilir ama Marco Jozu'nun saldırılarından hızıyla ve meyvesiyle çok iyi korunabilir. Jozu'yu devirmek için meyvesi ve hızı yeterli bence. Ama uzun bir dövüş olur.

jozu nun hızını sadece crocodile onayladı, yani jozu olsa olsa en fazla gear2 siz luffy kadar hızlı olabiliyor
Jozu Marco'yu bi eliyle yakalasa inim inim inletir dostum. Yolar, kolunu kanadını kırar. Her amiral uçuran güçlü olmuyor, Apoo'da uçurdu Kizaru'yu. Şidmi Marco'ya bak ne üst düzey haki gördük, ne üst düzey güç. Sadece meyvesinden gelen iyileşme özelliği var, o bile Garp'tan yediği yumruk karşısında tam iş görmemiş ki burdan dayanıklılığının düşük olduğunu görüyoruz. Bak Jozu gibi bi' yarma bunu yakalasa ağız-yüz kırmaz mı? Hız diyonda Marco uzaktan saldırmıyo illaki saldırırken dibine girecek, Jozu o zaman her türlü tutar. Tuttuğunda ne yapabilecek Marco yakın dövüşte Jozu'ya? Kafasını ezer la.

Alpamis

Ya 5 yaşlı bunak bile sonra ki kaptan olarak Marco'yu görüyor.Marco Jozu'yu yener.Hakisini aştı mı bitirir işini elmas felan dinlemez.Jozu hakisin aşsa bile karşısında kendini yenileyen bir Marco bulucak ki bu adam bir sürü darbe aldı MF'de hepsi de okkalı kişilerden.Jozu da güçlü ama Marco yener bu vs yi.

Jozu Marco'yu bi eliyle yakalasa inim inim inletir dostum. Yolar, kolunu kanadını kırar. Her amiral uçuran güçlü olmuyor, Apoo'da uçurdu Kizaru'yu. Şidmi Marco'ya bak ne üst düzey haki gördük, ne üst düzey güç. Sadece meyvesinden gelen iyileşme özelliği var, o bile Garp'tan yediği yumruk karşısında tam iş görmemiş ki burdan dayanıklılığının düşük olduğunu görüyoruz. Bak Jozu gibi bi' yarma bunu yakalasa ağız-yüz kırmaz mı? Hız diyonda Marco uzaktan saldırmıyo illaki saldırırken dibine girecek, Jozu o zaman her türlü tutar. Tuttuğunda ne yapabilecek Marco yakın dövüşte Jozu'ya? Kafasını ezer la.
Garp kim Marco kim. Lütfen.

@byakko

Kizaru farklı Kizaru uzak savaş verebilir lazerlerle.Marco ise vurmak için dibine girmek zorunda ki vuracam diye girerken aksine yumruğu yiyebilir ya da Jozu elmas+haki kombosuyla tekmesini bloklayabilir.

Alpamis

Garp'tan yediği yumruktan dolayı :D o hale düştüğü için güçsüz görüyorsun adamı.:D O adam Jozu'yu da 1 yumrukta o hale sokardı.Jozu gibi yarmaların vuruşları hiçbir şekilde Amirallerin saldırılarından ağır değil.Bu adam Kizaru'nun saldırılarını avuçluyor.Jozu'nun darbeleri Kizaru kadar can yakar diyorsan bilemem.

anka formundaki marco yu tutmak kolay mı ? marco yu iyice oyuncak ettiniz çok komik yorumlar bunlar :D jozu marcoyu tutacak mışta bilmem ne, haki zırhı diye bir şey var, anka formu diye bir şey var, jozunun hakisi marconun ankasını yenmeye yetmez, iyileşme sınırını öyle kolay kolay aşamaz jozu, bu adam akainu ile kizaru ile kapışıyor, garp ın yumruğuna bana mısın demiyor, jozu kim ya :D

Garp'tan yediği yumruktan dolayı :D o hale düştüğü için güçsüz görüyorsun adamı.:D O adam Jozu'yu da 1 yumrukta o hale sokardı.Jozu gibi yarmaların vuruşları hiçbir şekilde Amirallerin saldırılarından ağır değil.Bu adam Kizaru'nun saldırılarını avuçluyor.Jozu'nun darbeleri Kizaru kadar can yakar diyorsan bilemem.
Dostum Marco'nun özelliği iyileşme değil mi? Garp kafasına soğan ezer gibi vurunca niye iyileştirmiyor savaş bitmiş herkes evine gitmiş kafa sarılı geziyor. O kadar abartmayın yani dayanıksız işte. Kabul et yonko ikinci adamına yakışmıyor. Meyvesi olması tek atacak Garp bi' de öylesine vurdu ha. Öylesine bi' vuruştu yani sinek geze ya etrafında elini savurursun, aynı öyle bi' vuruş. Kak git dedi yere yığdı sümsük gibi ya :D

@Byakko
Garp'ın yumruğuna banamısın demedi evet kafasına güneş vurdu kafası sargıda dolaştı. Herifin beyni içerde döndü resmen o yumruktan sonra uçamadı, uçma yetisini kaybetti bi' anlığına. Yorulunca top gelmesin diye kendimi göstermeyen futbolcu gibi çizginin kenarında oynadı sonra. Garp'a daha ilişmedi. Jozu şimdi bu adamı tutamıyorsa gitsin bıraksın bu işi o kadar k.hakisi yoksa. Abi Marco'nun saldırı gücü olsa böyle yıkıcı tamam diyeceğim ya. Ne über hakisi var ne über gücü. Hızla olmuyor herşey, Jozu'da da Marco'ya zarar verecek haki vardır. Yakaladı mı bitkin düşene kadar döver ne kadar iyileşme gücü olsada.

@montana sen ne dediğini bilmiyorsun bence, bu kadarına pes diyorum :D sen luffy yi kairosekiye dokunurken hiç gördün mü ? nasıl bitkin düşüyor ? bu adam göğsünde 5 tane kizaru lazeri üstüne kairoseki ile kelepçeliyken savaşa devam ediyordu, kelepçesi açıldıktan sonrada gidip akainu ile kapıştı senin jozun dondurma olmuş yerde yatarken :D

bu adamın pençesiyle attığı kesme vistanın slashı kadar güçlü gösterildi, daha ne isteniyor anlamıyorum, her hakisi olan amiral uçurabileceğini zannediyorsun galiba, jinbe bir amirale vursun bakaım yerinden kıpırdıyormu, marco kodumu 30 metre uçurtuyor, aradaki fark bu, sen dayanksız diyorsun, marco en az jinbe kadar fiziksel olarak güçlü bir adamdır bu kadar iddialıyım, hakisini işin içine atınca meyvesiz jinbe yi bile dövebilir bu adam

@montana sen ne dediğini bilmiyorsun bence, bu kadarına pes diyorum :D sen luffy yi kairosekiye dokunurken hiç gördün mü ? nasıl bitkin düşüyor ? bu adam göğsünde 5 tane kizaru lazeri üstüne kairoseki ile kelepçeliyken savaşa devam ediyordu, kelepçesi açıldıktan sonrada gidip akainu ile kapıştı senin jozun dondurma olmuş yerde yatarken :D

bu adamın pençesiyle attığı kesme vistanın slashı kadar güçlü gösterildi, daha ne isteniyor anlamıyorum, her hakisi olan amiral uçurabileceğini zannediyorsun galiba, jinbe bir amirale vursun bakaım yerinden kıpırdıyormu, marco kodumu 30 metre uçurtuyor, aradaki fark bu, sen dayanksız diyorsun, marco en az jinbe kadar fiziksel olarak güçlü bir adamdır bu kadar iddialıyım, hakisini işin içine atınca meyvesiz jinbe yi bile dövebilir bu adam
Akainu ile kapışmadı Akainu'yu tuttu sadece.Bir zahmet tutsun meyvesi bunun için biçilmiş kaftan zaten.

Zoro bile amirali 2 metre geri kaydırıyor la slashı ile.Ama ne oldu kayınca öldü mü amiral? Marco uçarak geldiği dolayısıyla hızlı olduğu için bir zahmet uçursun.Uçurması önemli değil verdiği hasar önemli.Amirallerde kayda değer bir şey mi gördün de Marco şöyle Marco böyle diyorsun.Yoo sapasağlamdı adamlar.Jozu'da anka meyvesi olmadığı için dondurma oldu doğaldır.Biz burada Aokiji vs Jozu'yu tartışmıyoruz,Marco da Aokiji gibi he deyince Jozu'yu halledecek yetenek var mı yok.Tekme,pençe falan var.

Ben sebeplerimi saydım.Saf güç,haki,meyve vs bakınca Jozu saldırıda büyük sürpriz olmazsa daha iyi işte.Savunmada da Marco.

Benim düşüncem Jozu çok dayanıklı,Marco ise yenilenme avantajına sahip bu vs belki 10 gün sürer.Bitkin düşüp yığılan kaybeder bence.İsteyen Marco der isteyen Jozu.

Marco'yu god olarak görüp sanki Dof vs Sanji gibi tek taraflı,sonucu belli bir vs muamelesi yapmayın şu vs konusuna.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık