Jozu Marco'yu bi eliyle yakalasa inim inim inletir dostum. Yolar, kolunu kanadını kırar. Her amiral uçuran güçlü olmuyor, Apoo'da uçurdu Kizaru'yu. Şidmi Marco'ya bak ne üst düzey haki gördük, ne üst düzey güç. Sadece meyvesinden gelen iyileşme özelliği var, o bile Garp'tan yediği yumruk karşısında tam iş görmemiş ki burdan dayanıklılığının düşük olduğunu görüyoruz. Bak Jozu gibi bi' yarma bunu yakalasa ağız-yüz kırmaz mı? Hız diyonda Marco uzaktan saldırmıyo illaki saldırırken dibine girecek, Jozu o zaman her türlü tutar. Tuttuğunda ne yapabilecek Marco yakın dövüşte Jozu'ya? Kafasını ezer la.jozu nun hızını sadece crocodile onayladı, yani jozu olsa olsa en fazla gear2 siz luffy kadar hızlı olabiliyor
Garp kim Marco kim. Lütfen.Jozu Marco'yu bi eliyle yakalasa inim inim inletir dostum. Yolar, kolunu kanadını kırar. Her amiral uçuran güçlü olmuyor, Apoo'da uçurdu Kizaru'yu. Şidmi Marco'ya bak ne üst düzey haki gördük, ne üst düzey güç. Sadece meyvesinden gelen iyileşme özelliği var, o bile Garp'tan yediği yumruk karşısında tam iş görmemiş ki burdan dayanıklılığının düşük olduğunu görüyoruz. Bak Jozu gibi bi' yarma bunu yakalasa ağız-yüz kırmaz mı? Hız diyonda Marco uzaktan saldırmıyo illaki saldırırken dibine girecek, Jozu o zaman her türlü tutar. Tuttuğunda ne yapabilecek Marco yakın dövüşte Jozu'ya? Kafasını ezer la.
Garp'tan yediği yumruktan dolayıJozu Marco'yu bi eliyle yakalasa inim inim inletir dostum. Yolar, kolunu kanadını kırar. Her amiral uçuran güçlü olmuyor, Apoo'da uçurdu Kizaru'yu. Şidmi Marco'ya bak ne üst düzey haki gördük, ne üst düzey güç. Sadece meyvesinden gelen iyileşme özelliği var, o bile Garp'tan yediği yumruk karşısında tam iş görmemiş ki burdan dayanıklılığının düşük olduğunu görüyoruz. Bak Jozu gibi bi' yarma bunu yakalasa ağız-yüz kırmaz mı? Hız diyonda Marco uzaktan saldırmıyo illaki saldırırken dibine girecek, Jozu o zaman her türlü tutar. Tuttuğunda ne yapabilecek Marco yakın dövüşte Jozu'ya? Kafasını ezer la.
anka formundaki marco yu tutmak kolay mı ? marco yu iyice oyuncak ettiniz çok komik yorumlar bunlarJozu Marco'yu bi eliyle yakalasa inim inim inletir dostum. Yolar, kolunu kanadını kırar. Her amiral uçuran güçlü olmuyor, Apoo'da uçurdu Kizaru'yu. Şidmi Marco'ya bak ne üst düzey haki gördük, ne üst düzey güç. Sadece meyvesinden gelen iyileşme özelliği var, o bile Garp'tan yediği yumruk karşısında tam iş görmemiş ki burdan dayanıklılığının düşük olduğunu görüyoruz. Bak Jozu gibi bi' yarma bunu yakalasa ağız-yüz kırmaz mı? Hız diyonda Marco uzaktan saldırmıyo illaki saldırırken dibine girecek, Jozu o zaman her türlü tutar. Tuttuğunda ne yapabilecek Marco yakın dövüşte Jozu'ya? Kafasını ezer la.
Dostum Marco'nun özelliği iyileşme değil mi? Garp kafasına soğan ezer gibi vurunca niye iyileştirmiyor savaş bitmiş herkes evine gitmiş kafa sarılı geziyor. O kadar abartmayın yani dayanıksız işte. Kabul et yonko ikinci adamına yakışmıyor. Meyvesi olması tek atacak Garp bi' de öylesine vurdu ha. Öylesine bi' vuruştu yani sinek geze ya etrafında elini savurursun, aynı öyle bi' vuruş. Kak git dedi yere yığdı sümsük gibi yaGarp'tan yediği yumruktan dolayıo hale düştüğü için güçsüz görüyorsun adamı.
O adam Jozu'yu da 1 yumrukta o hale sokardı.Jozu gibi yarmaların vuruşları hiçbir şekilde Amirallerin saldırılarından ağır değil.Bu adam Kizaru'nun saldırılarını avuçluyor.Jozu'nun darbeleri Kizaru kadar can yakar diyorsan bilemem.
Akainu ile kapışmadı Akainu'yu tuttu sadece.Bir zahmet tutsun meyvesi bunun için biçilmiş kaftan zaten.@montana sen ne dediğini bilmiyorsun bence, bu kadarına pes diyorumsen luffy yi kairosekiye dokunurken hiç gördün mü ? nasıl bitkin düşüyor ? bu adam göğsünde 5 tane kizaru lazeri üstüne kairoseki ile kelepçeliyken savaşa devam ediyordu, kelepçesi açıldıktan sonrada gidip akainu ile kapıştı senin jozun dondurma olmuş yerde yatarken
bu adamın pençesiyle attığı kesme vistanın slashı kadar güçlü gösterildi, daha ne isteniyor anlamıyorum, her hakisi olan amiral uçurabileceğini zannediyorsun galiba, jinbe bir amirale vursun bakaım yerinden kıpırdıyormu, marco kodumu 30 metre uçurtuyor, aradaki fark bu, sen dayanksız diyorsun, marco en az jinbe kadar fiziksel olarak güçlü bir adamdır bu kadar iddialıyım, hakisini işin içine atınca meyvesiz jinbe yi bile dövebilir bu adam