Marco alır bence Jozu'ya göre daha dayanıklı ve güçlü olduğunu düşünüyorum
Aldığı her saldırıyı iyileştirecek diye birşey yok. Kendini iyileştirmesininde bir sınırı var. O sınıra ulaştığında iyileşme hızı ya yavaşlar yada bir süreliğine o gücü ortadan kalkar. Jozu hem dayanıklı hemde güçlü bir karakter. Marco' nun hakili saldırılarına dayanabileceği gibi fırsat bulabilirse vericeği hasar Marco' nun vericeği hasardan çok daha fazla olucaktır. Marco' nun hızı ve çevikliği sayesinde bu savaş uzun sürecektir ama sonunda ayakta kalan Jozu olur.Atışmaya çevirmek istemiyorum ama yaraları sürekli iyleşen birine neyapabilirsinki?
Peki...Aldığı her saldırıyı iyileştirecek diye birşey yok. Kendini iyileştirmesininde bir sınırı var. O sınıra ulaştığında iyileşme hızı ya yavaşlar yada bir süreliğine o gücü ortadan kalkar. Jozu hem dayanıklı hemde güçlü bir karakter. Marco' nun hakili saldırılarına dayanabileceği gibi fırsat bulabilirse vericeği hasar Marco' nun vericeği hasardan çok daha fazla olucaktır. Marco' nun hızı ve çevikliği sayesinde bu savaş uzun sürecektir ama sonunda ayakta kalan Jozu olur.
Meyveleri çıkarsan dahi ikiside çok güçlüdür. Yanlış hatırlamıyorsam Marco eskiden kılıç kullanıcısıymış meyve yedikten sonra bırakmış olabilir. Haki üzerine bir Shanks olmasada oldukça yeteneklidir hatta bana kalsa meyve gücü olmasada 1. Komutan olarak devam ederdi. Aynı şekilde Jozu'nun meyvesini alsak çok farketmez gibi geliyor çünkü marinefordda meyvesini pek kullanamadı. O meyveye Aokiji geldiği için tabi. Sonuç olarak 2 sininde meyvelerini çıkarsak yine aynı konumlarda olurlardı ve yine vs atsalar Jozu alırdı derim.şimdi bu iki karakterden meyve güçlerini alırsak marco sap gibi kalıyor ortada
meyvesiz jozu gene hızlı ve güçlü (adam koca buz dağını amirallerin üstüne meyve gücü ile atmadı sanırım ? )
meyvesiz marco bana pek bi tırt geldi![]()
Hmm...Komutanlar arasında amiraller karşısında en kötü duruma düşen kişi o tüm vücudu buz oldu ve kolunu kaybetti.Marco tüm amirallerle aşık atabilecek seviyedeydi ve dövüştüde.Jozu alır bence, zaten amiral indirebilecek seviyedeki tek komutanda oydu.