Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbe, Wano'da Tayfaya Geri Dönecek mi?

Jinbe Wano'da Geri Dönecek Mi?

• Dönecek.

Kullanılan: 83 80.6%
  • Dönmeyecek.

Kullanılan: 20 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    103
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de başka dümenci yok zaten ortada olsa ihtimal değiştirebilirsin ama yok. :fool:

Direk tayfada görmek isterim(Hele Luffy nakamam diye sahiplenmişken) ama o bile kafi. Yeter ki çevresinde olsun, göreyim. :hhh:
Law Luffy'i bıraksa da Luffy bırakmaz artık tayfaya girmeye ikna edemese bile hep dostu olarak kalır ama Law'ın tayfanın etrafından uzaklaşmasını kesinlikle istemem serideki en sempatik ve aklı başında karakterlerden birisi tayfanın bu adama ihtiyacı var her zaman.

Law Luffy'i bıraksa da Luffy bırakmaz artık tayfaya girmeye ikna edemese bile hep dostu olarak kalır ama Law'ın tayfanın etrafından uzaklaşmasını kesinlikle istemem serideki en sempatik ve aklı başında karakterlerden birisi tayfanın bu adama ihtiyacı var her zaman.
Luffy bu ikna etmenin yolunu bulur illa ki ya. Ben bitti demeden bu ilişki bitmez demişti. Burada yapılan yorumlardan birinde bir üye Oda, söyletilen sözleri önemser gibi bir şey demişti.

Ben umutluyum. Wano arc sonunda Bir Jinbe birde Law umarım. :oleyo2:

Konu dışına çok çıkmadan çevireyim. Jinbe kritik bir anda Wano'da gözükecektir. Gözüksün zahmet olmazsa. :hhh:

Luffy bu ikna etmenin yolunu bulur illa ki ya. Ben bitti demeden bu ilişki bitmez demişti. Burada yapılan yorumlardan birinde bir üye Oda, söyletilen sözleri önemser gibi bir şey demişti.

Ben umutluyum. Wano arc sonunda Bir Jinbe birde Law umarım. :oleyo2:

Konu dışına çok çıkmadan çevireyim. Jinbe kritik bir anda Wano'da gözükecektir. Gözüksün zahmet olmazsa. :hhh:
Luffy bu balığı ölüme terk etti, belki de ölmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık