Ayy midem bulandı.
Ayy midem bulandı.
Nami ve Robin'den soğunur o derece :SAyy midem bulandı.
Soğudum şu anda zaten Robini sevmiyordum. Jinbei + Robin güzel itici kombosu oldu.Nami ve Robin'den soğunur o derece :S
Dümenci jimbei gelmeme ihtimali yok zaten gelecektir.Stratejist'de zaten uzun süredir profilindeki arkadaşTayfanın; Kaptanı - Kılıç Ustası - Aşçısı - Rotacısı - Doktoru - Tamircisi - Tarihçisi - Müzisyeni - Keskin Nişancısı var.
Bana göre kalan eksikler; Dümenci - Muço - Stratejist, başka da gelmiyor aklıma.
Dönmesini istemem. Ancak istemediğim kadar da dönmesini isterim. Sonuçta tayfaya birde dümenci lazım ki Totto Land'da ne kadar iyi olduğunu gösterdi bize. Sadece Fishman Island'dan beri tayfada olan Jinbe( hususi işlerinden gelememiş olsa dahi bile) üstünden 3 arc geçmiş olmasına rağmen 1 kez olsun tayfayla yolculuğu yok. Demem o ki Wano'da da gelmezse daha da hiç gelmesin zaten.
Sana ceza olarak bunu vermek lazım o zaman. Bu ikiliyi avatar falan yapsan çok iyi olur.Soğudum şu anda zaten Robini sevmiyordum. Jinbei + Robin güzel itici kombosu oldu.![]()
Robin neysede Jinbei avatarım yapsam, foruma uğramam duvarıma rip yazarsınız.Sana ceza olarak bunu vermek lazım o zaman. Bu ikiliyi avatar falan yapsan çok iyi olur.![]()
Gözüm kanadı.
''RİP pembe tüylü'' yazabiliriz iyiymiş aslındaRobin neysede Jinbei avatarım yapsam, foruma uğramam duvarıma rip yazarsınız.
Croco ayarın yok yeminle''RİP pembe tüylü'' yazabiliriz iyiymiş aslında![]()
Bence de başka dümenci yok zaten ortada olsa ihtimal değiştirebilirsin ama yok.Dümenci jimbei gelmeme ihtimali yok zaten gelecektir.Stratejist'de zaten uzun süredir profilindeki arkadaştayfadan değil tayfaya girmezde ama hep tayfanın çevresinde olacaktır akıl verecektir,plan kuracaktır.