Çok net sağlam kaya gibi karakterleri zoro reiz tankladı bu zamana dek şaşmaz.Keza jack iki tene orak kullanıyor güzel vs olucak.
Wikide yazan ne kadar doğru ? Onun dışında diğer attıkların benim kurduğum mantığı bozmuyor zaten.
cnet128: Flashback!Sheepshead: Who the hell do you think you’re talking to?!! // This honoured personage before you...is one of the closest confidants of the Yonkou Kaidou-sama himself!! // One of his three most trusted warriors, the ones they call the “Disasters”!! // You stand before none other than Jack the Drought!!!
808. bölümden bunlar. İlave olarak wiki: Jack the Drought is one of the "Disasters" of the Beasts Pirates, who are Kaido's three right-hands
Anlayacağın üçü de aynı konumda gibi duruyor.
Genelde bir ankette oy kullanılmadan önce sonuçlar görülmüyor diye biliyorum.
Ben de o havayı bozmak istemedim
Oda yerine DnS yazsaydı serinin adı Zoro'nun yolu olurdu@Densetsu no Samurai abi hayran kaldım o ne biçim açıklamaydı yav Oda yerine sen yazsan daha güzel olur saygılar
Eyvallah reyisÇok güzel anlatmışsın olayı.
Ayrıca tanıtım tarzıda var Luffy'nin rakipleri adam döver öyle tanıtılır.
Jack 10 gün dövüşmesi sonuçsuz kalması, amiral gemisi'ne dalıp batırılması, Zou'dan güzel dayak yemesi ile Luffy'nin rakiplerin den ayrılıyor.
Keşke kardeşim keşke Teşekkür ettim@Densetsu no Samurai abi hayran kaldım o ne biçim açıklamaydı yav Oda yerine sen yazsan daha güzel olur saygılar