Banyodaki çekiç sahnesini unutmadım. İnsanın buna katlanması için gözünün bayağı dönmüş olması gerekir.Gone Girl izledim 2 gün önce falan
Dün akşam izledim, çok güzeldi. Küçük kızın varlığına inanmamasına rağmen babacan polis memurunun çocuğu arama çalışmalarına devam etmesi hoştu gerçekten. Kadın hastaneden kaçıp eve gittikten sonra giriştiği mücadeleyi de uzun uzadıya göstermeleri güzeldi bence, bazı filmlerde oluyor hani polisler süpersonik bir hızla adres tespit edip kapıda bitiveriyor. Ön yargı mı bilmiyorum ama günümüz teknolojisindeki görsel ya da işitsel efektler olmadan çekilen bu eski filmlerde, genellikle dakikalar süren tek mekândaki seyircinin ilgisini toplamak için ekstra çaba sarf edilen tiyatro kıvamındaki oyunculuklar daha kıymetli geliyor.Bunny Lake is Missing
çok iyi bir gizem ve gerilim filmi, izleyin izlettirin.
şimdi yalan yok, son 10-15 dakikadaki oyunculuk bana bir tık abartılı geldi ama ben de bayıldım bu filmdeki oyunculuklara. hele başrol oyuncusunun(carol lynley) oyunculuğu... daha önce herhangi bir filmde izlememiştim kendisini ama baş döndüren bir oyunculuk performansı sergiliyor filmde. filmi izlerken ben de histerik biri olduğunu düşündüm ama tüm bürokratik engellere rağmen verdiği mücadele takdire şayandı.Banyodaki çekiç sahnesini unutmadım. İnsanın buna katlanması için gözünün bayağı dönmüş olması gerekir.
Dün akşam izledim, çok güzeldi. Küçük kızın varlığına inanmamasına rağmen babacan polis memurunun çocuğu arama çalışmalarına devam etmesi hoştu gerçekten. Kadın hastaneden kaçıp eve gittikten sonra giriştiği mücadeleyi de uzun uzadıya göstermeleri güzeldi bence, bazı filmlerde oluyor hani polisler süpersonik bir hızla adres tespit edip kapıda bitiveriyor. Ön yargı mı bilmiyorum ama günümüz teknolojisindeki görsel ya da işitsel efektler olmadan çekilen bu eski filmlerde, genellikle dakikalar süren tek mekândaki seyircinin ilgisini toplamak için ekstra çaba sarf edilen tiyatro kıvamındaki oyunculuklar daha kıymetli geliyor.
İzlerken gerim gerim gerilmek deyimi ne demekmiş insana öğreten bir yapım. Yan roller bile insanın karnında ağrılar yaratıyor. Laurence Olivier için boşuna tüm zamanların en iyi oyuncusu demiyorlar. Kraliçe tarafından ömür boyu asilzade, şövalyelik, baron, lord ve sir gibi ünvanları var. Ayrıca kendisi kadar büyük oyuncu olan Noel Coward’la aynı filmde olması bile film severler için ödül demek. İzlemeyenler izlemeli.Bunny Lake is Missing
![]()
çok iyi bir gizem ve gerilim filmi, izleyin izlettirin.