Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

batman begins ne film ama be. yıllar sonra bir kez daha izledim de prestige ile beraber nolan’ın en iyi filmi bence. matrix’le beraber en sevdiğim film sanırım. matrix bile tekrar izlerken 1 saatten sonra çok bayıyor. ama bu film öyle değil..

Gone Girl izledim 2 gün önce falan

Karısının gizemli kaybı üzerine polise başvuran eşi olayın içinde kendini bularak yepyeni gizemler öğrenir

Io la conoscevo bene

ünlü olmak için roma'ya taşınan taşralı bir genç kızın hikayesi.
7.5/10
kendisinden ve hayallerinden başka hiçbir şeyi olmamasına rağmen azimle çalışarak yükselmek isteyen ama hayatın acı gerçekleriyle tanıştıktan sonra yere çakılan insanların hikayesini anlatan çok sayıda film izlemiş olsam da bu tarz filmlerin iyisi hakikaten etkiliyor insanı.
stefania sandrelli ne oyuncu be... daha iyi filmleri var tabii ki ama bu filmde spot ışıkları ona çevrili ve o kadar güzel oynuyor ki rolünü:sapkali:

Gone Girl izledim 2 gün önce falan
Banyodaki çekiç sahnesini unutmadım. İnsanın buna katlanması için gözünün bayağı dönmüş olması gerekir.
Bunny Lake is Missing

çok iyi bir gizem ve gerilim filmi, izleyin izlettirin.
Dün akşam izledim, çok güzeldi. Küçük kızın varlığına inanmamasına rağmen babacan polis memurunun çocuğu arama çalışmalarına devam etmesi hoştu gerçekten. Kadın hastaneden kaçıp eve gittikten sonra giriştiği mücadeleyi de uzun uzadıya göstermeleri güzeldi bence, bazı filmlerde oluyor hani polisler süpersonik bir hızla adres tespit edip kapıda bitiveriyor. Ön yargı mı bilmiyorum ama günümüz teknolojisindeki görsel ya da işitsel efektler olmadan çekilen bu eski filmlerde, genellikle dakikalar süren tek mekândaki seyircinin ilgisini toplamak için ekstra çaba sarf edilen tiyatro kıvamındaki oyunculuklar daha kıymetli geliyor.

Banyodaki çekiç sahnesini unutmadım. İnsanın buna katlanması için gözünün bayağı dönmüş olması gerekir.

Dün akşam izledim, çok güzeldi. Küçük kızın varlığına inanmamasına rağmen babacan polis memurunun çocuğu arama çalışmalarına devam etmesi hoştu gerçekten. Kadın hastaneden kaçıp eve gittikten sonra giriştiği mücadeleyi de uzun uzadıya göstermeleri güzeldi bence, bazı filmlerde oluyor hani polisler süpersonik bir hızla adres tespit edip kapıda bitiveriyor. Ön yargı mı bilmiyorum ama günümüz teknolojisindeki görsel ya da işitsel efektler olmadan çekilen bu eski filmlerde, genellikle dakikalar süren tek mekândaki seyircinin ilgisini toplamak için ekstra çaba sarf edilen tiyatro kıvamındaki oyunculuklar daha kıymetli geliyor.
şimdi yalan yok, son 10-15 dakikadaki oyunculuk bana bir tık abartılı geldi ama ben de bayıldım bu filmdeki oyunculuklara. hele başrol oyuncusunun(carol lynley) oyunculuğu... daha önce herhangi bir filmde izlememiştim kendisini ama baş döndüren bir oyunculuk performansı sergiliyor filmde. filmi izlerken ben de histerik biri olduğunu düşündüm ama tüm bürokratik engellere rağmen verdiği mücadele takdire şayandı.

1965'te çekilmiş olsa da zamanın ötesinde bir film bu film.

Muhteşem bir film, rahip karakteri de acayip orijinaldi.

Virginia’nın izbe bir yerleşim bölgesinde geçen film, iki kişinin öldüğü bir soygunun faili olarak idam cezasına çarptırılır. Suçlu bulunmasına rağmen çalınan para ortaya çıkmamıştır, çünkü Ben, tutuklanmadan önce parayı sadece küçük oğlu John’un bildiği bir yere saklamıştır. Para John’un geleceğini garanti altına almak için yerinde beklemektedir. Bu esnada hikayeye ilginç bir rahip çıkagelir. Sağ ve sol kollarında 'SEV' ve 'NEFRET ET' yazılı dövmeler bulunan ve çeşitli suçlar işleyen rahip Powell, Ben Harper’ın hücre arkadaşıdır ve paranın peşindedir. Tüm denemelerine rağmen paranın yerini öğrenemeyen rahip, Ben’in uykusunda sayıkladığı bir cümleden yola çıkarak paraya ulaşmaya çalışacaktır.

Bunny Lake is Missing

çok iyi bir gizem ve gerilim filmi, izleyin izlettirin.
İzlerken gerim gerim gerilmek deyimi ne demekmiş insana öğreten bir yapım. Yan roller bile insanın karnında ağrılar yaratıyor. Laurence Olivier için boşuna tüm zamanların en iyi oyuncusu demiyorlar. Kraliçe tarafından ömür boyu asilzade, şövalyelik, baron, lord ve sir gibi ünvanları var. Ayrıca kendisi kadar büyük oyuncu olan Noel Coward’la aynı filmde olması bile film severler için ödül demek. İzlemeyenler izlemeli.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık