Yeni nesil normal değil bence. Sorun bizde değil onlarda djsjsjYok ya kısa baya yeni nesile göre, kandırmayım kendimi. Boyuna uzayamadigim için enine büyümeyi seçtim ben de fjsbbdsbvs
Yeni nesil normal değil bence. Sorun bizde değil onlarda djsjsjYok ya kısa baya yeni nesile göre, kandırmayım kendimi. Boyuna uzayamadigim için enine büyümeyi seçtim ben de fjsbbdsbvs
Güreşmediğimizi kim söyledi?168 kısadır da benim anladığım kadarıyla buluşmalarda güreşmiyorsunuz o yüzden boyun kalıbın bir önemi yoktur diye düşünüyorum
Ya adam sinirlenip güreşe tutuşursa168 kısadır da benim anladığım kadarıyla buluşmalarda güreşmiyorsunuz o yüzden boyun kalıbın bir önemi yoktur diye düşünüyorum
Bence de belli olmaz.Güreşmediğimizi kim söyledi?
Müsteşar hapse girmediğine göre buluşmalar hala daha barışçıl bir ortamda geçiyordur diye düşündümGüreşmediğimizi kim söyledi?
Merak etmeyin @RedTeroR gelmiyor. @kekomancer ile daha önce buluştum onun da öyle bir niyeti yok.Ya adam sinirlenip güreşe tutuşursa![]()
Hele @kekomancer ve @RedTeroR se bide geçmiş olsun. Adam 60cm bicepsleriyle smoothinin tarifesini uygulayabilir.
Keko hala daha yılbaşı gecesinin taksidini ödüyor sen kalkmış güreş falan diyorsun dostumYa adam sinirlenip güreşe tutuşursa
Hele @kekomancer ve @RedTeroR se bide geçmiş olsun. Adam 60cm bicepsleriyle smoothinin tarifesini uygulayabilir.
Edit: Kekodan emin değilim.
Benim babam pehlivandı yalnız. Öğrendik üç beş bir şeyler. Güreş güç değil teknik işidir raat olun djsjsMüsteşar hapse girmediğine göre buluşmalar hala daha barışçıl bir ortamda geçiyordur diye düşündüm
Bayadır saldım ya sporu:dYa adam sinirlenip güreşe tutuşursa
Edit: Kekodan emin değilim.
Daha bitmedi taksit:dKeko hala daha yılbaşı gecesinin taksidini ödüyor sen kalkmış güreş falan diyorsun dostum