Ben gelmemen için bir engel göremedim. Tâbi sen bilirsin
Ben gelmemen için bir engel göremedim. Tâbi sen bilirsin
Büyümeni engelleyen bir rahatsızlığın mı var? Bu olsa da problem değil elbette de yoksa eğer şu yazdığın mesaj için kendine 10 15 tane üzgün atman lazım.Gelmek güzel olabilirdi de, küçük vücutla koskoca insanların arasında durmak biraz utanç verici olabilir benim için... İyi eğlenceler.
168im ben de, sıkıntı olmaz hobbit gibi takiliriz.Gelmek güzel olabilirdi de, küçük vücutla koskoca insanların arasında durmak biraz utanç verici olabilir benim için... İyi eğlenceler.
Türkiye erkek boy standartı 1.70 civarı zaten fazla kasma.Gelmek güzel olabilirdi de, küçük vücutla koskoca insanların arasında durmak biraz utanç verici olabilir benim için... İyi eğlenceler.
168 kısa sayılmaz bence ya. Ortalama 170-175 civarı falan sanırım.168im ben de, sıkıntı olmaz hobbit gibi takiliriz.
25'i sanırım buluşma, müsait olursam gelirim ben de
Bende 1.72 yım ortalamayiz işte çaktirmayin. Uzun olan onlar168im ben de, sıkıntı olmaz hobbit gibi takiliriz.
25'i sanırım buluşma, müsait olursam gelirim ben de
1.70 de benden yaz.Bende 1.72 yım ortalamayiz işte çaktirmayin. Uzun olan onlar![]()
168 kısa sayılmaz bence ya. Ortalama 170-175 civarı falan sanırım.
Yok ya kısa baya yeni nesile göre, kandırmayım kendimi. Boyuna uzayamadigim için enine büyümeyi seçtim ben de fjsbbdsbvsBende 1.72 yım ortalamayiz işte çaktirmayin. Uzun olan onlar![]()
168 kısadır da benim anladığım kadarıyla buluşmalarda güreşmiyorsunuz o yüzden boyun kalıbın bir önemi yoktur diye düşünüyorum168 kısa sayılmaz bence ya. Ortalama 170-175 civarı falan sanırım.