fbsini merak ediyorum.
Son düzenleme:
Ben bir şey demedim, kaynakta yazan neyse onu çeviriyorum.Dönüşüm demişsin de o canavar goroseiden biri olabilir çünkü o panelde 4 gorosei gözüküyor beşinci bu canavar. Ayrıca saboyi yaralayan benim gördüğüm goroseiden birinin dönüşümü imu değil.
Sanmıyorum.Smoker sence dünya hukumetinde imunun üzerinde bir kişinin çıkma ihtimali var mıdır? Ayrıca imu ve grosei' şövalyelerin üzerinde hak sahibi mıdır?
Millet öğrenecek diye dışarı 2 adım atamayan ,Gorosei olmadan hareket edemeyen kralHalk kim ki ben kralım krall hadlerini bilsinler
Aaaaa ben hep üstteki mesajları okumadan yazıyorum. Kalp kalbe karşı derler wataame aaaaaaBu karakter 2018 de mi çıkmış
Stratejinin önemini bilmiyorsun, şayet anime izleyen birisiysen C.G öneriyorum sana git 2 bölüm izle de salt gerçekliğe en yakın stratejileri öğren, savaş stratejisi ayrıdır politik strateji ayrıdır önce bunu bir kavra. Bir kral tabuları olmadan yalnızdır, tabular ise bir kral olmadan sondur; bu durumda tabular senin bahsettiğin "gorosei" oluyor. Ayrıca "Im" kim cinsiyetini dahil bilmiyorum, bilmiyorsun kabaca böyle bir analizde bulunman için henüz çok erken belki 900 yıl önce Joy Boy ile savaştı ve o Dev Hasır Şapkayı ganimet olarak aldı.Millet öğrenecek diye dışarı 2 adım atamayan ,Gorosei olmadan hareket edemeyen kral