Empyrium 24 Mar 2023 #201 Karakter kadın beyler. Topuk kısmı her ne kadar anime baz alınmaması gerekirken oda ve editörlerinden onay alınıyor kadın topuklu ayakkabı sesi var erkeğinki değil.
Karakter kadın beyler. Topuk kısmı her ne kadar anime baz alınmaması gerekirken oda ve editörlerinden onay alınıyor kadın topuklu ayakkabı sesi var erkeğinki değil.
BAYILANLARCLUP 18 May 2023 #203 kadir †. dedi ki: Dragon'u görünce İm. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... tam tersi bence ?
Skywalker 29 May 2023 #204 Bu karakterin gücünün sadece siyaseten olduğunu düşünüyorum. Yani dövüş gücü çok çok yüksek bir profil beklemiyorum.
Bu karakterin gücünün sadece siyaseten olduğunu düşünüyorum. Yani dövüş gücü çok çok yüksek bir profil beklemiyorum.
HKara44 29 May 2023 #206 Skywalker dedi ki: Bu karakterin gücünün sadece siyaseten olduğunu düşünüyorum. Yani dövüş gücü çok çok yüksek bir profil beklemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Bence bir kilidi açabilecek kadim, antik anahtar görevi de üstleniyor olabilir.
Skywalker dedi ki: Bu karakterin gücünün sadece siyaseten olduğunu düşünüyorum. Yani dövüş gücü çok çok yüksek bir profil beklemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Bence bir kilidi açabilecek kadim, antik anahtar görevi de üstleniyor olabilir.
siriusm46 2 Haz 2023 #210 Gizli İçerik: IMU Biri şey yazmış Goroawase yani sayı oyunu ile 1+6=4 1=I 6=Mu-Roku 4=Shi (Ölüm) Yaniiii Imu = Ölüm
Gizli İçerik: IMU Biri şey yazmış Goroawase yani sayı oyunu ile 1+6=4 1=I 6=Mu-Roku 4=Shi (Ölüm) Yaniiii Imu = Ölüm