Ben Türkçeye çevrildi telifli diye biliyorum o yüzden olabilirŞu seriyi en baştan ele alacak ceviri grubu olmamasıda tr manga camiasının en büyük ayıbıdır
Ben Türkçeye çevrildi telifli diye biliyorum o yüzden olabilirŞu seriyi en baştan ele alacak ceviri grubu olmamasıda tr manga camiasının en büyük ayıbıdır
Renkli versiyonu çevrilse efsane olurduŞu seriyi en baştan ele alacak ceviri grubu olmamasıda tr manga camiasının en büyük ayıbıdır
Animesi var o yeter.Şu seriyi en baştan ele alacak ceviri grubu olmamasıda tr manga camiasının en büyük ayıbıdır
Tabi bunların çoğu mangadan halkenburgun teorileri (bölüm 386)Halkenburg, balsamilconun bedenine girdi.
Peki balsamilconun ruhuna ve iradesine ne oldu?
1. Balsamilconun ruhu yok oldu.
2. Balsamilco ve halkenburg'un bedenleri yer değişti.
3.balsamilconun bedeninde ki halkenburg, intihar göreviyle Benjamini öldürür ise , kendi ruhu tekrar asıl bedenine döner mi?(Tabi balsamilconun ruhu yok olmak şartıyla)
4.eğer bu beden takası ise kısa süreli midir?
Halkenburg ve Balsamilconun iradesi ve ruhu bir süre sonra asıl bedenlerine dönecek mi ? (Böyle ise halkenburg bir an önce intihar görevi yapmalı ve Balsamilconun ruhu asıl bedenine dönemeyip yok olur)
Bu liste daha uzar gider![]()