Ben veraset savaşının düşünüldüğü kadar uzun sürmeyeceğini ve kara kıtayı göreceğimizi düşünüyorum. 401. bölümde Beyond'un prensler için hazırladığı nen laneti bence en az 3 4 prensi öldürür. Asıl önemli mesele Beyond'un çocuğu hangisi. Karakter olarak bakarsak Camilla veya Tserriednich olacak diye düşünüyordum. 402. bölümdeki Halkenburg'un doğumuyla ilgili olan bilgi açıklandığı zaman ne olduğunu anlarız. Bence Beyond'un desteklediği prens kazanmasına rağmen Beyond prensi kontrol ederek Kakin imparatorluğunu yönetme amacına ulaşamayacak. Beyond'un çocuğu bebek olan prensler değilse hiçbir prens ona boyun eğecek karaktere sahip değil. Kara kıtanın işlenmesi için önümüzdeki 30 bölümde Hayalet takımı - Hisoka - Kurapika üçgeninin bir sonuca varması gerek. Olabildiğince hızlı işlenip bir anca önce bitsin. Kara Kıtaya gidilecekse 2 olasılık var. 1. olasılıkta veraset savaşının sonucu belli olur, Hayalet takımı - Hisoka - Kurapika birbirlerine girerler hayatta kalan yoluna bakar. Beyond - Ging - Pariston - 12 Burç kara kıtaya gider. 2. olasılıkta yine veraset savaşı sona erer, Bu sefer Beyond - Ging - Pariston üçlüsü ortaya çıkarak Hayalet takımı, Hisoka ve Kurapika'ya kara kıtadan bahsederek onları birbirleriyle savaşmamaları ve kara kıraya gitmemeleri konusunda ikna ederler. Hisoka ve hayalet takımını ikna etmek çok kolay olur. Hisoka'ya kara kıtadan bahsederlerse gitmek için can atar. Hayalet takımı da kara kıtada ki bitkilerin taşların faydalarını öğrendikten sonra kesinlikle onları elde etmek isteyip ikna olurlar. Kurapika zaten 12 burçtan biri olduğu için ölmediği sürece kara kıtaya gidecek. 2. olasılık gerçekleşirse kara kıtaya gidecek ekip inanılmaz güçlü olur, kara kıtada epey ilerlerler. Ben 2. olasılığın gerçekleşmesini isterim. Belki de hiç benim düşündüğüm gibi olmaz, Togashi çok daha farklı bir kurgu yapar. Her ne olursa olsun kesinlikle kara kıtaya gidileceğini düşünüyorum. Togashi'nin yaşı iyice ilerledi artık 2 yıl mola 4 yıl paydos yapamaz, diğer manga yazarlarının öldüğüne de şahit olmaya başladı. Bundan sonra seriyi bitirmeden çok uzun süre ara vermez. Geçen gün sırtının da gitgide daha iyi olduğunu okudum, ben Togashi'ye güveniyorum kendi oluşturduğu harika evrenin potansiyeli altında ezilmemeyi başaracak.
x.com