Pariston, "Yan nen geri nen" ile zirveye oynuyorHer yerde Avcı yazıyor her yerde.
İnternette şu 12 çocuğu olan tarikatçıya da benzetiyorlar:Beyond Cengiz Han çıktı ya.
Ulan hayal ürünü zannettiğin karakter gerçekte olan birinden esinlenmiş çıkınca bir garip oluyorsun.İnternette şu 12 çocuğu olan tarikatçıya da benzetiyorlar:
![]()
Hükümeti devirme, monarşi kurma, toplu cinayet ve terörizm ile de suçlanıyormuş. Sonrasında idam edilmiş.
![]()
Shoko Asahara - Wikipedia
en.wikipedia.org
Tembellik bir durum yok gibi aslında bel ağrısından dolayı tuvalet sonrası temizlik adına duş almak zorunda kalan biri kendisi, buraya yazmasa da muhtemelen bez de bağlıyordu. Başka bir yerde tuvalete gitmemek için bazen yemek yemediğini de yazmıştı.Togashi denen tembel adam düzenli çizmeye devam etse forumun ismi Avcıfan olurdu.
Bunları biliyorum ve kendisinden müthiş çizimler de beklemiyorum zaten ama asistanları ve eşinden daha fazla yardım alarak bu mükemmel seriyi sonlandırabilir.Tembellik bir durum yok gibi aslında bel ağrısından dolayı tuvalet sonrası temizlik adına duş almak zorunda kalan biri kendisi, buraya yazmasa da muhtemelen bez de bağlıyordu. Başka bir yerde tuvalete gitmemek için bazen yemek yemediğini de yazmıştı.![]()
Togashi veraset savaşlarını nasıl bağlayacak tam bir gizem. Veraset savaşları, Kurapika ve Örümcekler, Ging var, Beyond ne yapacak olaylar olaylar. Eğer bu olayları mantıklı bir şekilde bağlarsa gerçekten manga aleminin 1 numarası olur gibime geliyor. Gerçekten heyecan had safhada HunterxHunter'da...Olaylara bak.
![]()
İşte bu adam bu pozisyonda aynen yatsın ve asistanları karşısına alıp sadece detaylıca hikayeyi anlatsın diyoruz. Çizimi dizgiyi falan başkası yapsın, o sadece yattığı yerden süpervize etsin. Niye inatla çizmeye devam ediyor hala anlamıyorum.Tembellik bir durum yok gibi aslında bel ağrısından dolayı tuvalet sonrası temizlik adına duş almak zorunda kalan biri kendisi, buraya yazmasa da muhtemelen bez de bağlıyordu. Başka bir yerde tuvalete gitmemek için bazen yemek yemediğini de yazmıştı.![]()