Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Neferpitou'nun daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Kral öldürmek için vuruyordu ama gayet sağlam kalıyordu Neferpitou.Hatta kralda şaşırıyordu bu duruma. Yanlış mı hatırlıyorum ?
Diğerlerine vurmadığı için bu bir karşılaştırma sayılmaz ancak diğerlerinin Neferpitou'ya karşı yaklaşımı ve karıncaların arasındaki ölçütün de her zaman güç olduğunu savunursak Neferpitou daha güçlü gibi geliyor bana da.

Bende Neferpitou'nun daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Kral öldürmek için vuruyordu ama gayet sağlam kalıyordu Neferpitou.Hatta kralda şaşırıyordu bu duruma. Yanlış mı hatırlıyorum ?
Yanlış hatırlamıyorsun. Ama kral aynı şekilde diğer iki muhafıza vurmadı. Bu kadar basit çıkarımlar yapmayın. :S

Muhafızlar aura bakımından birbirine denk olsa bile bence Pitou fiziksel olarak daha üstün kral büyük ihtimal ile auraya baktı saldırdı sonrada fiziksel olarak bayağı bir güçlü olduğunu anladı Pitou'nun.

Net birşey diyemeyiz ona lafım yok eyvallah ama kralın şaşırması bu güç nasıl yetmez gibisindendi sanki.Muhafızlarının gücünede şaşırmış olabilir tabi.
Daha çok öne çıkması sahnelerde ve zeki olması bana böyle düşündürüyor :)

Monkey :D Luffy

neferpitou abileri gibi bir şeydi yani diğerlerinden daha güçlü olduğuna dair sanki ben burda bir şey okumuştum bende pitou yu diğerlerinden güçlü diye biliyorum

Feitan' ın saldırısının Krala büyük zarar bile verebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Kraıncılar özellikle dayanıklılık konusunda çok üstünler Krala en güçlü saldırılar bile kolay kolay zarar veremez bence.

Yok zaten krala ben hemen hemen hiçbir saldırının işleyeceğini sanmıyorum, Feitanınki özel bir saldırı olduğu için dedim.
Jajanken ve elektir şokuu ile hiç olmaz :D Ama Feitanın'da özel bir durum olması lazım, tutturamaz veya elinden kaçırırsa işe yaramaz zaten.
Hani Kurapika örümceklere karşı çok tehlikeliydi örnek olarak. Tutturabilse öldürebilir veya etkisiz kılabiliyordu.
Neferpitou konusunda ise ikisini birden üst üste koyup öyle döver gibi bir fanlık yapayım.

Feitanın yendiği karınca hagya ile falan aynı rütbedemiydi yoksa daha mı düşük ? @Res, feitanın efektif saldırı gözünü boyamış farkında değilsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık