Napak yani napak adam doğru söyliyor bana göreOlmadı Suraad olmadı, metin ile birlik olmak he![]()

Napak yani napak adam doğru söyliyor bana göreOlmadı Suraad olmadı, metin ile birlik olmak he![]()
Netero'nun yaşlı hali güç olatak krala bile yaklaşamazmış. Hatta kralın muhafızlarına anca denkmiş.O kadar güçlü değildir.
Ama Kralın Muhafızları kadar güçüldür.
Asıl Lucifer mi neyse o Kral kadar güçlü belkide daha bile güçlüdür.![]()
Ama Zeno' nun güçten çok da düştüğünü sanmıyorum. Aralarında yaklaşık 50 yıl kadar yaş farkı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Zeno usta bir nen kullanıcısı için çok da yaşlı sayılmaz.Netero'nun yaşlı hali güç olatak krala bile yaklaşamazmış. Hatta kralın muhafızlarına anca denkmiş.
Netero gençken en güçlü nen kullanıcısıyken, Zeno'da gençti. Ve Zeno da aynı şekilde yaşlandı ve güçten düstü. Zeno'nun yaşlı haliyle Chrollo'nun şimdiki hali neredeyse eşit. Bunu Zeno net bir şekilde belirtti. Bu durumda Chrollo'nun Kral karşısında çok şansı yok.
Hatta benim bu konudaki düşüncem iki eşit adam arasından daha tecrübeli olanın daha avantajlı olcagı. Yani Netero bile kralla farkını tecrübeyle kapayacak.
Efaane bir vs görmemize çok yok.
Zeno ve Oğlu Chrollo'ya karşı 2 vs 1 yapıyorlarNetero'nun yaşlı hali güç olatak krala bile yaklaşamazmış. Hatta kralın muhafızlarına anca denkmiş.
Netero gençken en güçlü nen kullanıcısıyken, Zeno'da gençti. Ve Zeno da aynı şekilde yaşlandı ve güçten düstü. Zeno'nun yaşlı haliyle Chrollo'nun şimdiki hali neredeyse eşit. Bunu Zeno net bir şekilde belirtti. Bu durumda Chrollo'nun Kral karşısında çok şansı yok.
Hatta benim bu konudaki düşüncem iki eşit adam arasından daha tecrübeli olanın daha avantajlı olcagı. Yani Netero bile kralla farkını tecrübeyle kapayacak.
Efaane bir vs görmemize çok yok.
Tamamını izlersen o bölümün Chrollo'nun sorusu var ve Zeno'nun cevabı. Zeno belirtiyor derken onu kastettimZeno ve Oğlu Chrollo'ya karşı 2 vs 1 yapıyorlar![]()