Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral ve muhafızları arasındaki fark muhafızlar ve komutanlar arasındaki fark kadarsa o dünyada Kral' ı en güçlü üç beş insanın bile birlikte yenemez sanırım. Ayrıca Kral' ın yeteneği de gördüğümüz en iyi yetenek bence.

Kralı yenicek adam bile yok görünüşe bakılırsa bence.Aşırı güçlü birşey bekliyorum. Netero dedemiz güçlü ama yaşlı sonuçta :/
Teknik ve tecrübeyle önde Netero. Yaşlı olması biraz düşündürüyor işde :/

Ryner Lute

feitanın kralı yenmesi imkansız, gücü çok yavaş ve açık alanda etkisiz gibi gözüküyor , o gücünü kullanana kadar kral onu 30 kere öldürür

O kadar güçlü değildir.
Ama Kralın Muhafızları kadar güçüldür.
Asıl Lucifer mi neyse o Kral kadar güçlü belkide daha bile güçlüdür. :oleyo2:
Netero'nun yaşlı hali güç olatak krala bile yaklaşamazmış. Hatta kralın muhafızlarına anca denkmiş.
Netero gençken en güçlü nen kullanıcısıyken, Zeno'da gençti. Ve Zeno da aynı şekilde yaşlandı ve güçten düstü. Zeno'nun yaşlı haliyle Chrollo'nun şimdiki hali neredeyse eşit. Bunu Zeno net bir şekilde belirtti. Bu durumda Chrollo'nun Kral karşısında çok şansı yok.

Hatta benim bu konudaki düşüncem iki eşit adam arasından daha tecrübeli olanın daha avantajlı olcagı. Yani Netero bile kralla farkını tecrübeyle kapayacak.

Efaane bir vs görmemize çok yok.

Netero'nun yaşlı hali güç olatak krala bile yaklaşamazmış. Hatta kralın muhafızlarına anca denkmiş.
Netero gençken en güçlü nen kullanıcısıyken, Zeno'da gençti. Ve Zeno da aynı şekilde yaşlandı ve güçten düstü. Zeno'nun yaşlı haliyle Chrollo'nun şimdiki hali neredeyse eşit. Bunu Zeno net bir şekilde belirtti. Bu durumda Chrollo'nun Kral karşısında çok şansı yok.

Hatta benim bu konudaki düşüncem iki eşit adam arasından daha tecrübeli olanın daha avantajlı olcagı. Yani Netero bile kralla farkını tecrübeyle kapayacak.

Ama Zeno' nun güçten çok da düştüğünü sanmıyorum. Aralarında yaklaşık 50 yıl kadar yaş farkı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Zeno usta bir nen kullanıcısı için çok da yaşlı sayılmaz.

Zeno ve Oğlu Chrollo'ya karşı 2 vs 1 yapıyorlar :alkis:

Zeno ve Oğlu Chrollo'ya karşı 2 vs 1 yapıyorlar :alkis:
Tamamını izlersen o bölümün Chrollo'nun sorusu var ve Zeno'nun cevabı. Zeno belirtiyor derken onu kastettim

Canavvar, kimle kim arasında 50 yaş var onu anlamadım?
Edit: Canavvar, sorumun cevabını buldum. Bu kadar genç olcagını düşünmezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık