Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manga mı , adam manga çizmemiş ki sadece karalayıp geçmiş :)
Aslında çok güzel çizdiği sayılarda var.Ama demekki haftalık yetiştiremiyor adam ya da işine gelmiyor.Rahatı seviyor. :)
Ama sonuç olarak mangası başarılı olmasa animesi bu kadar başarılı olamazdı.Mangadaki kusur biraz fazla az şey çiziyor.
Soyutlama yaparak derdini anlatıyor.:a:

Güzel bölümlerdi. Hayalet takımının gücünü gördük ama kılıç kullanan adamın sözde kraliçeye attığı son tekniği çok abartı geldi bana. Onun haricinde takımı ilk gördüğümdeki enerjiyi göremedim sanki dövüşlerde daha iyi hazırlanabilirmiş.

AndHony

ben gözlüklü kızın ağdan nasıl çıktığını hala çözemedim orda tam olarak ne yaptı ve neden iç çamaşırları üstünde kaldı

Epey muhabbet dönmüş,

Feitan muhafızları bile alamaz, Netero bile ancak Neferpitou seviyesinde (hem kendi belirtti hemde Colt benzer bir cümle kurdu), muhafızlar içinde Neferpitou en güçlüsü gibi görünüyor, örümcekler içinde Hisoka'yı saymazsak Feitan ve Nobunaga ön planda, bana Nobunaga daha üstün gibi geliyor, hikayenin sonu nasıl bağlanır bilmiyorum ama Kralı yenecek bir insan olduğunu sanmıyorum, büyük kıyım olacak gibi bu arcda,

Ve unutmadan, şu çakma kraliçe Frieza'nın yardımcılarından birinden çakılmış :D, yetenek ve kişilik aynısı,
Yeşil saçlı olan,

ben gözlüklü kızın ağdan nasıl çıktığını hala çözemedim orda tam olarak ne yaptı ve neden iç çamaşırları üstünde kaldı
Orada süpürgesiyle kendinin geçebileceği kadar bir delik açtı.Sonra süpürgesine ve üst çamaşırlarına ağ değdiği için onları geride bırakmak zorunda kaldı.Çıktıktan sonrada süpürgeyi geri çağırdı.

Bölümü geç de olsa izledim. Bu dandik Feitan'ı mı övdünüz bu kadar. :/ Kalluto övüyor elemanı. :/ Kaluto da ne kadar güçsüzmüş tahmin edersiniz artık. Kral şöyle dursun, muhafızların karşısında nefes alır aldığı nefesi veremeden kafası gider. :S

Ağ tenine değil kıyafetleri yapıştığı için , süpürgesiyle kendinin geçebileceği kadar bi yer açtı ağın yapıştığı kıyafetler ağa yapışık kaldı kendisi dışarı çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık