Ryner Lute
manga mı , adam manga çizmemiş ki sadece karalayıp geçmişGüzel bölümdü.Mangayı başka bir boyuta taşıyıp önümüze sunuyorlar.
manga mı , adam manga çizmemiş ki sadece karalayıp geçmişGüzel bölümdü.Mangayı başka bir boyuta taşıyıp önümüze sunuyorlar.
Hani öğrenciyken defterin arkasına bişeyler çizerdik ya onun gibi bisey mangada.manga mı , adam manga çizmemiş ki sadece karalayıp geçmiş![]()
Aslında çok güzel çizdiği sayılarda var.Ama demekki haftalık yetiştiremiyor adam ya da işine gelmiyor.Rahatı seviyor.manga mı , adam manga çizmemiş ki sadece karalayıp geçmiş![]()
Orada süpürgesiyle kendinin geçebileceği kadar bir delik açtı.Sonra süpürgesine ve üst çamaşırlarına ağ değdiği için onları geride bırakmak zorunda kaldı.Çıktıktan sonrada süpürgeyi geri çağırdı.ben gözlüklü kızın ağdan nasıl çıktığını hala çözemedim orda tam olarak ne yaptı ve neden iç çamaşırları üstünde kaldı
Ağ tenine değil kıyafetleri yapıştığı için , süpürgesiyle kendinin geçebileceği kadar bi yer açtı ağın yapıştığı kıyafetler ağa yapışık kaldı kendisi dışarı çıktı.ben gözlüklü kızın ağdan nasıl çıktığını hala çözemedim orda tam olarak ne yaptı ve neden iç çamaşırları üstünde kaldı