Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey :D Luffy

ya arkadaş bu hunter hunter da kim kimden güçlü bende karıştı şimdi illumi onun babası hisoka örümcekler başkanın yanındakilerden yada shoot ve knucklede hangisi daha güçlü normalden daha farklı bir şekilde ilerliyor

ya arkadaş bu hunter hunter da kim kimden güçlü bende karıştı şimdi illumi onun babası hisoka örümcekler başkanın yanındakilerden yada shoot ve knucklede hangisi daha güçlü normalden daha farklı bir şekilde ilerliyor
Benim anladığım iki ana etken var güç kıstasında. Aura ve tecrübe. Auran çok büyük de olsa tecrübesizlikten yeniliyorsun ki Gon un en büyük handikapı olarak gösterildi. Bu bağlamda da güç farklarını anlamak çok zor tecrübe faktörünü kestiremediğimiz için. Senin yazdıklarından kendimce bir liste oluşturursam eğer şöyle olurdu sanırım:
1. netero
2. kilua nın babası, başkanın yanındakiler
3. hisoka - ilumi
4. örümcekler
5. shoot - knuckle
6. gon - kilua

Ayrıca Netero hariç kimse muhafızları alamaz bence. :/ Burada tecrübe faktörü devre dışı kalıyor ve gerisi spoiler oluyor. :D

Benim anladığım iki ana etken var güç kıstasında. Aura ve tecrübe. Auran çok büyük de olsa tecrübesizlikten yeniliyorsun ki Gon un en büyük handikapı olarak gösterildi. Bu bağlamda da güç farklarını anlamak çok zor tecrübe faktörünü kestiremediğimiz için. Senin yazdıklarından kendimce bir liste oluşturursam eğer şöyle olurdu sanırım:
1. netero
2. kilua nın babası, başkanın yanındakiler
3. hisoka - ilumi
4. örümcekler
5. shoot - knuckle
6. gon - kilua

Ayrıca Netero hariç kimse muhafızları alamaz bence. :/ Burada tecrübe faktörü devre dışı kalıyor ve gerisi spoiler oluyor. :D
Killua'nın dedesi Zeno'yu es geçmişsin, dede ailenin en güçlüsü gibiydi, ayrıca bence Chrollo > Hisoka gibi duruyordu, hatta Chrollo > Zeno bile olabilir o tür bir muhabbet olmuştu, ayrıca İllumi de Hisoka'dan daha güçsüz gibiydi,

Ben bi sıralama yapacak olsam şöyle yapardım;

1) Netero
2) Chrollo - Zeno
3) Silva - Morel - Knov - Hisoka
4) İllumi - örümcekler
5) Shoot - Knuckle
6) Killua - Gon

Bizimkiler kazanamayacak gibi, kazanmasınlar da zaten, gidip böcek yemi olurlar orada, birde Zeno meno derken aklıma takıldı, acaba Netero başgan bu iş için neden Zodyck ailesini kiralayıp onları da yanında getirmemiş..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık