Eğer çok merak ediyorsan spoiler verebilirim özelden.En çok merak ettiğimde karınca kralı kim dövecek :/ bizimkiler dövemez gibi artık neteroya kaldık. Birde şu pipolu adam ölecek gibi seride ne zaman birini küçümseyen biri olsa hemen ölüyor.

Eğer çok merak ediyorsan spoiler verebilirim özelden.En çok merak ettiğimde karınca kralı kim dövecek :/ bizimkiler dövemez gibi artık neteroya kaldık. Birde şu pipolu adam ölecek gibi seride ne zaman birini küçümseyen biri olsa hemen ölüyor.
Bana da Netero ölecek gibi geliyor. Bu arc ortaya çıktığından beri zamanı dolmuş gibi bakıyor ya bilmiyorum artıkEn çok merak ettiğimde karınca kralı kim dövecek :/ bizimkiler dövemez gibi artık neteroya kaldık. Birde şu pipolu adam ölecek gibi seride ne zaman birini küçümseyen biri olsa hemen ölüyor.
Bitiyor. Bir sonraki arc yarım.Mangada bu arc bitiyor mu yoksa yarıda falan mı?
Bundan sonra 1 arc daha var mangada ama ondan sonraki arc yarım ferit yanlış biliyorsunBitiyor. Bir sonraki arc yarım.
Ha pardon iyiymiş o zaman mutlu etti bu haber beniBundan sonra 1 arc daha var mangada ama ondan sonraki arc yarım ferit yanlış biliyorsun
Hatta o kadar çabuk yarım kalıyor ki hemen başındaHa pardon iyiymiş o zaman mutlu etti bu haber beni![]()