Normal çizimlerinden daha iyi olduğu kesin ^^Adam işine gelince uğraşıyor birde filme özel çıkan 2 bölüm mangaya bak nasıl çizmiş orda![]()
Normal çizimlerinden daha iyi olduğu kesin ^^Adam işine gelince uğraşıyor birde filme özel çıkan 2 bölüm mangaya bak nasıl çizmiş orda![]()
Kurapika'dan neden bu kadar nefret ediyorsunuz? Ben çok seviyorum halbuki.
Örneğin; Kurapika'nın yeteneği olmasa bizimkiler eski halleriyle örümcekleri halledebilirmiydi?? Hiç sanmıyorum. Bu karakteri de sevin. Bu karakter de (çizimden de olsa) insan.
(Tamam biraz kız gibi çizilmiş olabilir ama (hatta ben ilk gördüğümde kız olduğunu düşünmüştüm) nihayetinde güçlü, faydalı bir karakter. Öldürmeyin garibimi. Zaten soyunu katletmişler. Gözlerini çıkartmışlar. Birde siz vurmayın.)
Not: Size karşı çok doluymuşum. Sayın Kurapika düşmanları.![]()
![]()
![]()
![]()
Hisoka gibi bi karakter varken. Daha animenin ilk bölümlerinde hunter lisansı almak için yoldayken bile hiç sevmemiştim Kurapiya'yı. Fazlasıyla itici bi karakter. Ama sanırsam yanlızca ben nefret ediyorum bu elemandan
Daha öncede yazmıştım gene yazıyım. İleri versiyonu olan Sasuke gibi değil bu arkadaş. Masum insanları karıştırmıyor intikamına ki yeni arkadaşları için vazgeçti intikamından. Antipatik bir karakter olabilir sebebi de muhtemelen duygu eksikliği yada fazla gerçekçi olmasından geliyor.