Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler şimdi yanlış anlamadıysam Gon oyuna girmeden önce özel hareketini buluyor. İşte ten, hatsu, ren ve zetsu'yu tek bir yerde toplayıp vuruyordu. Neyse bu yaşlı kadın da bunlara taş kağıt makası göstermişti işte ten, hatsu, ren ve zetsuyu kullanarak. :)confused:) Gon da zaten kendi bulduğu hareketi taş kağıt makasla kombine etti değil mi?

Beyler şimdi yanlış anlamadıysam Gon oyuna girmeden önce özel hareketini buluyor.İşte Ten,Hatsu,Ren ve Zetsu'yu tek bir yerde toplayıp vuruyordu.Neyse bu yaşlı kadın da bunlara taş kağıt makası göstermişti işte ten,hatsu,ren ve zetsuyu kullanarak.:)confused:) Gon da zaten kendi bulduğu hareketi taş kağıt makasla kombine etti değil mi ?
Özel istek üzerine konuya geldim.:p Taş, kağıt, makasla yeni bir hareket oluşturduğu doğru. Ancak Gon'un oyuna girmeden önce hareket bulup bulmadığını hatırlamıyorum.Bi atlayarak izleyeyim son 3-4 bölümü. Denk gelirsem nasıl olduğunu yazarım.

Özel istek üzerine konuya geldim.:p Taş, kağıt, makasla yeni bir hareket oluşturduğu doğru. Ancak Gon'un oyuna girmeden önce hareket bulup bulmadığını hatırlamıyorum.Bi atlayarak izleyeyim son 3-4 bölümü. Denk gelirsem nasıl olduğunu yazarım.
Teşekkürler. Oyun için seçmelere gitmeden önce Killua ve Gon özel hareket bulmuşlardı. Gon ten, hatsu, ren ve zetsuyu sağ elinde toplayıp yaptığı bir saldırıydı. Seçmelerdeki adam da baya tehlikeli demişti, hatırladın mı :p

Doğru, bende yazdığın sırada izledim.

Gon'un tekniğinin taş-kağıt-makasla bulduğu teknikle bir alakası olabilir. Çünkü dediğin gibi elinde topluyor hepsini, ancak o sahnede hiç diğer yeteneklerin adı geçmedi. Sadece Nen'den bahsettiler. Bundan dolayı son zamanlarda sıkı antreman yaparak kendilerini nen konusunda geliştirip bulduklarını düşünüyorum. (Hani kürekte Nen toplayıp dağı, taşı deliyorlardı ya o antremandan bahsediyorum.) Ancak Killua'nın, Gon hareketini gösterdikten sonra öksürüp kendi elektrik hareketini göstermesi senin teorini güçlendiriyor. Ayrıca eski bölümleri izlerken Killua'nın tam kapasiteyle ne kadar elektrik çıkardığını da gördüm.

Resim:
Etkileyici ^^

Monkey D. Garp

Anladığım kadarıyla;
Gon'un yeni saldırısı 3 aşamadan oluşuyor,
Taş : enhancer(çoğaltıcı) tipi, Greed Island'a girmeden önce bulduğu 4'ünü birden salarak yaptığı saldırısı.
Makas : transformator(dönüştürücü) tipini kullanarak elindeki nen'e keskin bir şekil vererek saldırma.
Kağıt : emitter?(salgıç) tipi ile biriktirdiği neni, top şeklinde, dışarı çıkarıp fırlatarak saldırma.

kendi tipi enhancer olduğundan en iyi olduğu kısım taş olacaktır heralde :D.

Güncele geldim bende. Sanırım Pazar günleri çıkıyormuş, One Piece ile beraber izlerim.

Zepile avcı sınavına katılır umarım, çok kanım ısındı o adama. Binolt'u da tekrar görsek ya, ona da kanım çok ısındı. Nasıl bir animedir bu yahu, nasıl bekleyeceğim her hafta?!.. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık