O meyve olayı bana ait değil hacı , manga yorumunda gördüm mantıklı olduğunu düşündüm. CC'nin şeytan meyveleri üzerindeki hakimiyeti ile bağlamak istedim oradan ama olmadı sanırım.Her ne kadar CC'yi tayfada istemesem de [ ki Animede Franky ilk çıktığında bu hıyarı ne zaman yamulturlar diye bekliyordum ] o bakımdan neden olmasın ki ?
Hatta yanılmıyorsam ODA üst üste 2 kişi tayfaya katılacak demiş bir yerde yalan yada doğru. CC ve Puding katıla bilir[ Mink beklemiyorum çünkü zaten Chopper var ek oalrak ittifak üyesi onlar mantıksız olur ]
Güzel teori Meyve olayı saçma yalnız sanji yüzüyor ağa![]()
Tüm kısım Caesar'ı içeriyor hangi kısım tutacak o zamanAlıntı bildirimi gelince şaşırdım ben böyle bir konuya mesaj mı atmışım diyeEline sağlık güzel yazmışın, Caesar kısımları dışında tutacağını düşünüyorum
(veya öyle olmasını arzuluyorum)
Aynen. 4 Arctır gezdiriyor CC'yi bence boşa gezdirmiyor. Bakalım ne olacak.Oda hiçbir şeyi boşa çizmiyor. Judge ve Caesar'ın aynı adada olması tesadüf olamaz. Eskiden tanışıklıkları bile olabilir.
Caesar Sanji'ye bir şey yapmaz. Sanji daha 2 yılda öğrendiği hiçbir şeyi göstermedi. Power up power up diye gezmenin pek mantığı yok. Forum için diyorum bunu. Adam daha 2 yılda öğrendiği tek bir şeyi göstermedi yahu. :/
Daha çok şey yazacaktım da öncelikle şu arcı baştan dikkatli dikkatli okumam gerekiyor böyle uzun uzun yorum yapmam için.
CC'ye dandik mi dedin? :/ üzdün.Bahsettiğin şekilde yürüyeceğini düşünmüyorum.Şuan sanji okuyucunun gözünde bir nevi D.'nin iradesi tarzı bir güce sahip şeklinde gözükecek.Her an power up alıp bunu okuyucu nezdinde hiç bir sıkıntı olmayacak konuma getirdi Oda.Zaten bu genlerin etkin olduğunu diable j. 'den biliyoruz.Bu arc bence sanjinin maksimum hangi güce ulaşabilir sorusuna cevap bulacağız.Bu judge'yi de şaşırtacak en başarılı deneyinin Sanji olduğunu görünce.
Ayrıca vegapunkun soy kuramı denen şeyi bulduğunda yanında olan ve WG'nin kırmızı noktayla işaretlediği bilim adamları arasında yer alıyor Judge.Yani Judge gözümde vegapunk kadar yetenekli bir bilim adamı şuan.Kıytırık cc ile aynı kefeye koymayalım bu adamı.CC belli ki Kaidou arca girişi için kullanılmış bir karakter çöpten farkı kalmaz diye düşünüyorum bu arc sonunda.
Gerek var mı ? Sanji bu arc coşacak. Zoro diğer arc. Herkesin azığı hazır zaten. Bu 3'lü sağlam olduktan sonra tayfanın sırtı yere gelmez. Bir de Jinbe gelecek. İyice gereksiz olacak.tayfa yonko nun altında çok eziliyor , amiral le 1 e 1 yapacak adam da yok tayfa da cc gelip tayfanin genelini güçlendirecek bişey yapabilir